Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonita

Mam ochote

Polecane posty

Ej co to jest. Ta nazwa tematu to lekka manipulacja. Zwabiłaś mnie tu tym a teraz chcesz mnie zeżreć niczym czarna wdową mieniąca się w jasnych blaskach słońca skąpana złocistą rosą. Dobra koniec pierdolenia bo dochodzę godzinę a mi się śpieszy. Piła I to dobry film. A jak ma to być komedia to włącz Polsat 2 pewnie leci interwencja albo coś o politykach. Wiem że interwencja to smutny program o problemach ludzi których nie stać na jedzenie a kupują ścierki za 5 tysięcy i zostają oszukani gdyż ścierki kosztują 5,5 zł. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem. A ostatnią i chyba jedyną komedią jaką wogóle widziałem(w prawdzie widziałem całe 5 min) to było Kac Vegas. Dobranoc. Miłych snów. Udanego Lucid Dream.

Weź idź mi z tym gównem. Pusty bauns bez przekazu. Jaki jest sens tej "muzyki". Jakiś podkład zrobiony na kompie Amiga 500 i do tego słowa które może napisać 2 letni narkoman bez podstawówki. Mnie od czegoś takiego tylko łeb boli. Polecam posłuchać Paktofoniki klasyka polskiego hip-hop'u. Wiem że większość nie lubi takiej sztuki bo : "eee nie nadaje sie na dyskoteke takie no e nie taneczne, i wogule e te słowa takie jakieś dziwne bez sensu bo takie e jakieś kurwa takie trudne takie podobne do wiersza jakiego czy cóś jak Adam Mickiewicz o FIRMA JP to dobry rap taki uliczny nie, tak ogónie to ma taki przekaz duży że ten no jebać policje i wogóle nie no to to rozumiem"