Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka w gardle

czy ktos tak ma?

Polecane posty

Gość kulka w gardle

Wiem ze to glupio brzmi mecze sie juz od 8 mc z przerwami,takie dziwne uczucie jakby flegma ,uczucie spuchniecia ,suchosci.strasznie trudno to opisac.pare razy wpadlam w panike uczucie jakby sie nie moglo oddychac.wlasnie siedze w pracy I sie mecze.myslalam ze to fajki,rzucilam palenie ale nadal to samo,czy ktos tak ma ????

Po objawach nie poznam co to jest wrzuć zdjęcia swojej klatki piersiowej( nie mówie tu o rezonansie) możesz też gardła i krtani. Nie lękaj poczekam tu nie opuszczę Cię w takim stanie.

moze lepiej poszlabys do lekarza jezeli cie to tak bardzo meczy

Gość kulka w gardle
Bylam,niestety nic nie wykryli.mialam badania na astme,tarczyce I nic.poza tym mieszkam w UK a tu sluzba zdrowia wola o pomstwe do nieba.spoko,poprostu myslalam ze moze tez ktos ma cos takiego.mimo wszystko dzieki

Oni się nie znają ja jestem na studiach medycznych, daj zdjęcia klatki piersiowej abym mógł zbadać węzły chłonne, to może być infekcja, albo virus. Węzły chłonne znajdują się na szyi a najważniejszy biegnie w zdłuż mostka.

Gość kulka w gardle
Palilam 10 lat,rzucilam ponad mc temu.czy cos bierzesz na ten niezyt gardla.w sumie ja to juz swira dostaje od tego co za syf tam siedzi,moze to jakas grzybica,albo cos od zoladka?kuzwa cholery mozna dostac

Gość kulka w gardle
Parufkarz-dzieki za zainteresowanie ale skad ja wytrzasnac mam zdjecie klatki piersiowej w tym momencie

Mówiąc zdjęcia klatki piersiowej nie miałem na myśli zdjęć rezonansu, raczej dokładnie to co znaczą zdjęcia klatki piersiowej.( mogą być robione komórką)