Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błyskotka psotka

Czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość błyskotka psotka

Wczoraj rozmawiałam z facetem na gg. Okazało się, że coś go trapi. Powiedział, że już nigdy nie będzie miał kontaktu z dziweczyną, która go bardzo dobrze znała (nie będę już tu opisywać dlaczego). Dowiedziałam się też jaka jest wspaniała i w ogóle. Spojżałam na jego opis (wcześniej tego nie zrobiłam, bo żadko czytam opisy) i treść była taka: teraz kiedy cię nie ma wiem, że byłaś aniołem. Oczywiste jest, że to o niej. Poczułam się dziwnie. Dodam, że o tej jego przyjaciółce wczesniej ie wiedziałam. Nic mu nie powiedziałam, bo nie chciałam mu dokładać zmartwień. Pocieszałam go choć w głębi było mi smutno i nawet byłam trochę zła. Nie rozmawialiśmy długo, bo powiedział, że chce pobyć sam. Ta cała sytuacja sprawiła mi dużą przykrość, że inna dziewczyna wyzwala w nim takie emocje. Czy słusznie czy przesadzam? Dodam jeszcze, że to związek na odległość, ale za trzy tygodnie mam się przeprowadzić do jego miasta

Gość dhid
co za kretyn z niego :O

Spojżałam bo żadko wow :D co do tematu to nie kumam cie autorko :) Ten koleś najzwyczajniej ma ciśnienie na pewną kobietę Tą kobietą nie jesteś ty ...

Gość dscfac
troche nie rozumiem poczatku ale moze tylko ja jestem taka glupia :classic_cool:

Gość ingiss
facet zakochal sie w innej kobiecie, zwierzył ci sie, i tyle, a tu sie okazuje ze w tobie sie zazdrosc obudzila... chyba ty sie w nim niezle zabujałaś... wcale nie traktujesz go jako przyjaciela...

Gość a on wie że to jest
związek czy tylko ty sobie to wymyśliłaś?

Gość błyskotka psotka
Oczywiście, że nie traktuję go jak przyjaciela, bo jeteśmy w związku i nie wymyśliłam sobie tego