Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfsdfgdgdfg

NIe umiem tanczyc ;/

Polecane posty

Gość fsdfsdfgdgdfg

NOgami jeszczej akos ruszam w rytm;/ ale nie wiem co z rekami;/ masakra;/ Co z rekami podczas tanca robicie?:P np na weselu tanczycie w jednym duzym kólku? i co z tymi rekami?;/

no masakra...ja tez nie umiem tanczyc, a niedlugo wesele...aaaaaa!!!!! zawsze jak tancze w parze musze kogos podeptac...:-o

Gość fsdfsdfgdgdfg
;/

Ja na weselu siostry podeptalem jej suknie, na szczescie za bardzo sie nie podarla ;) A jak tancze w kolku to tak dziwnie ruszam rekoma, strasznie glupio to wyglada na filmie ;/

Gość fsdfsdfgdgdfg
jak ktos wie to neich sie wypowie:) co z rekami?:P

na pewno przy piosence jozin z bazin nie bedziesz sie zastanawiała co zrobić z rękami :-D

Gość inkita
heh moze jak jestes na imprezie juz to podpatrz jak inni to robią, co robią z rękoma. wystarczy sie rozluznic i wczuc w muzyke. Zazwyczaj ci którzy nie umieją tańczyc za wolno sie ruszają wiec pocwic teraz w domu jakies szybsze ruchy nogami i rekoma równoczesnie ;) zycze powodzenia;)

Gość fsdfsdfgdgdfg
ja tez mam niedlugo wesele i sie juz stresuje;/

o rzesz szybkie ruchy rękami i nogami równoczesnie...:-o Już widze, jak bede wyglądala ...:-o

Gość mamachichi
o matko, ja tez nie umiem, najgorzej, ze moj maz swietnie tanczy i zawsze wszyscy zwracja na nas uwage :-O

Gość fsdfsdfgdgdfg
nawet jak troche popije to tez nie wiem co z tymi rekami;/ pozniej na filmie jak pajac wygladam;/ o matko:(

Gość cndsascv
Ja co prawda potrafię tańczyć na imprezach typu jakies dyskoteki ale nie umiem tańczyć w parze na weselach :o a juz za tydzień idę :o Nie umiem wczuć się w ruchy partnera :o zawsze depczę komuś nogi i w ogole glupio to wyglada :o Jedynie z moim facetem lbie tanczyc bo wtedy ja prowadze :) ale jak z jakims innym gosciem to tragedia :o

Gość cndsascv
cale szczescie ze na tym weselu nie bedzie kamery

Gość fsdfsdfgdgdfg
z parnterem to jeszcze;/ moze jakos poprowadzi;/ ale moj troche szarpie;/ najlepiej bym siedziala za stolikiem jadla i pila ale potanczyc tez trzeba;/

Gość fsdfsdfgdgdfg
oo fajnie:) ja kamery tez nie lubie;/ boje sie jej;P pozniej na filmie zawsze tak sztucznie wygladam;/

Gość podpatszanje:P
podpatszanjjje:P wcale nie jest takie oczywiste sa ludzie jak ja ktorzy poprostu nei czuja tanca, nie czuja rytmu, zle sie z tym czuja kiedy to robia. Zrozumie ich tylko osoba ktora ma podobne postrzeganie problemu (ktorym dla nas jest taniec) nienawidze go! skrajnie go nienawidze! kiedy musze tanczyc to jest dla mnei przezycie niemile. Mam sie bujac z wiejska banda ktora skrycie mieszka w miescie do hitow discopolo ktorych na codzien nienawidza i jada po nich. Jak sie ma poglady to stale a nie w dzien nienawidze disco a w nocy spiewam DAJ MI TE NOC!!!!!:P:D chore poza tym banda pijanych wiesniakow ktorzy do zabawy potrzebuja alkoholu oj sorry ze urazilem tak duza czesc spoleczenstwa co to dzien zaczyna od monopolowego 24h:P w kazdym badz razie z tym tancem... potrenujcie z partnerka w domu nauczcie sie stalych ruchow. ALe we dwoje sie dograjcie, robcie to mechanicznie bo i tak nie zrozumiecie... nie zrozumiemy o co w tym chodzi po co na co to komu zeby robic jakies pierwotne wygibasy ;) cala recepta sukcesu a po tym badzcie falszywi ze sie swietnie bawiliscie itd terefere nie ma co lamentowac po czasie jak juz odwaliliscie swoja powinnosc :P prawda ze wredny tekst:P

no niech ktoś napisze jak się tańczy...!

Gość cndsascv
Ostatnio bylam na takim wiejskim festynie i mąż kuzynki wziąl mnie do tanca :D On taki długi i chudy jak patyk a ja taka malutka i tez z reszta chuda ale jak mną szarpał to myslalam ze mi rece urwie :o Jeszcze rzucał mną we wszystkie strony i śpiewał piosenkę, którą akurat orkiestra grała :o A najgorsze jak ktos na sile ciagnie mnie do tanca, jakis pijany facet starszy, smierdzi od niego alkoholem i fajami :o fuj. Ja tez pale na imprezach ale nie pije wody i najbardziej mnie odrzuca ten zapach wody pomieszanej z bigosem i fajami :o Sa przeciez gumy mietowe ktore sa niezastapione w takich sytuacjach gdzie nie ma jak zebow umyc :o

Gość cndsascv
oczywiście wódki bo wodę to piję :p

Gość b1c236719cv8
przyzwyczaj sie, po slubie facet tak pachnie 24h na dobe z rozna intensywnoscia ;)

b1c236719cv8 to chyba tylko twój! Mój mąż zawsze super pachnie, jest czyściutki i używa zajebistych perfum

Gość cndsascv
bez przesady :) ja ze swoim jestem 6 lat i zawsze pachnie ładnie. Ma świeży oddech, jest czysty i nigdy nie poczułam od niego "zapachu żula" :p ale on nie pije w ogole i nie pali. Ja zapale czasami na imprezie ale zaraz biore gume do żucia zeby tak nie bylo czuc

Gość fsdfsdfgdgdfg
podnosze:P

cux----> pytasz jak sie tańczy tak sie tańczy jak zagrają, trzeba byc na luzie nie być sztywnym co niektorzy jak widza kamere sztywnieją :p Ja zapomniałam w ogóle o kamerze i wszystko wyszlo ok. wiadomo jak siebie sie potem ogląda to sie widzi jakies braki itp, ale inni tego nie widzą :p

A Jożin to mi nie wyszedł :D sama z siebie teraz się smieje :D

Gość fsdfsdfgdgdfg
Axas wyobraz sobie ze niektorzy jak widze kamere to nie potrafia ot tak o niej zapomniec i sie stresuja.

Jak wypijesz na odwage to zapomnisz- zreszta pomyśl że młoda para jest najważniejssa i to na nich kamerzysta zwraca uwagę :p zresztą to nie" Taniec z gwiazdami"

eee ja też nie umiem tańczyć,a tydzień temu byłam na weselu-jakoś to było...

Gość fsdfsdfgdgdfg
no tak para mloda najwazniejsza:) ale pozniej jak oglada sie kasete to ludzie potrafia komentowac;/