Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CcCzarek

problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość CcCzarek

to tak jestem z dziewczyna 3 miesiące i było wszystko fajnie ale zaczęła się spotykać z innymi chłopakami, tzn rozmawia cale noce potem odwołuje spotkania ze mną bo chce się z nim spotkać, muszę dodać ze widzimy się raz może 2 razy w tyg wiec jak już odwoła to nie widzimy się tydzień. Będę wdzięczny za pomoc bo już nie wiem co mam robić ....

Gość CcCzarek
ale ja ja kocham i ona jak rozmawiamy o tym twierdzi ze tez mnie kocha itp ale następnego dnia zaczyna się to samo

Wiesz, jak bylem maly, mialem 3 latka, to tez przed kazdym sklepem z zabawkami, jakas byla najlepsza, i cudowna, i wspaniala, i chcialem ja zawsze miec. Ale jak wracalem dod omu, to o nich zapominalem. Obudz sie :D

a po ile Wy macie lat hmmmm ? no sorry facet ale jeśli dziewczyna umawia się z innymi i robi to oficjalnie na Twoich oczach to na bank Cię nie kocha ...ja w życiu bym nie była z kimś kto spotyka się z innymi albo jesteś ze mną albo nie i wtedy spotykaj się z kim chcesz

Gość CcCzarek
ja mam 19 ona 17 lat

Gość teneryfaaa1
widocznie ona nie uważa że jesteście razem :D może sam sobie to wmówiłeś, bo związku ja tu nie widzę hahaha

Gość CcCzarek
jesteśmy razem normalnie i 2 miesiące było dobrze ale teraz inni są jej ważniejsi odemnie