Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgonia...92

matura 2011

Polecane posty

Gość Glusia19922222
sdgsdr - radzę jednak matmę rozszerzoną zdawać jeśli masz takie ambicje.:) Ej, a co sadzicie o korepetycjach przez internet? To znaczy online, wiecie, siedam przed komputerem, po drugiej stronie nauczyciel... To rozwiązałoby wiele moich problemów :) Znalazłam taką stronę, ale nie wiem, czy to skuteczne. W sumie pierwsza lekcja jest bezpłatna, może więc zaryzykuję. :) Moja matmakuleje strasznie...

Gość ja już to zrobiłeeeeeem
jestem po 3 lekcji przez internet, dla mnie bomba.:) wybrałem sobie młodego nauczyciela, facet sam niedawno skończył studia, widać, że lubi to, co robi. jeśli ktoś ma problemy z historią i wosem, chętnie podam namiary na niego na priva. a co do lekcji przez neta, pomysł od razu mi się spodobał, czuje się swobodnie, czuję, że ta godzina jest naprawdę tylko DLA MNIE.

Gość Glusia19922222
Serio? Ale polecasz coś konkretnego?

Gość Glusia19922222
To znaczy pytam o konkretny portal, bo ja znalazłam kilka takich z lekcjami przez Skype.

Gość Glusia19922222
Jak się "zaczernić"? :(

Gość odnosnie studiow
do wszytskich wybierajacych sie na filologie nagielska... przestrzegam to nie jest kurs jezykowy.... po pierwszym wykladzie mozecie byc bardzo zaskoczeni, przemyslec lepiej ta decyzje i byc pewnym ze jest sie w stanie zrobic notatke lub zrozumiec chociaz w 90-80% z np analizy literackiej wykladowcy ktory napiernicza profesjonalnym krytyczno literackim jakims tam jezykiem i nawet nie ma zamiaru odezwac sie po poslku jednym slowem

Gość jaki skejp??!!
Teraz korki online odbywają się nie tylko przez Skype, ale portele są, ja korzystam z www.uczymy24.pl. To dopiero kilka lekcji, ale na serio jestem zadowolony. Nie tnie, nie ma problemu z płatnością, śmiga jest trza ;) Żeby mi się jeszcze tylko uczyć chciała tak jak mi sie nie chce. Co do filologii zgadzam się z przedmówcą. Też chciałem iść na anglistykę, ale mój kuzyn w zeszłym roku po pierwszym semestrze rozstał się z uczelnią, podziękowali mu za współpracę :) a wydawało mu się, że jest dobry z angielskiego. To był Uniwesytet Wrocławski, może gdzie indziej jest łatwiej.

Gość Glusia19922222
To www.uczymy24.pl też widziałam, oni chyba dopiero zaczynają, co? Nadal nie umiem się zaczernić!!!!

Gość jaki skejp??!!
Na zaocznych jak to na zaocznych ;)

Gość nie czuje tego samego
tez tak kombinowalam kilka lat temu...mialam isc na biotechnologie teraz jestem na zarzadzaniu,zdawalam biologie i roz matme,i bylam na dziennej bio na uw ale mnie wywalili bo nie dalam rady dwoch kierunkow ciagnac i to dosc ciezkich

Ja tak samo jak autorka rbie sobie rok przerwy. W moim zyciu ostatnio za duzo sie dzialo, zeby od razu leciec na studia.. Zdaje obowiazkowe plus rozszerzone biologie i polski i podstawe chemie. Jestem na biolchemie, ale jak dobrze pojdzie to moze za rok zdam rozszerzony angielski i skocze na jakies humanistyczne studia..

A jezeli chodzi o vademecum z matmy, ktore ktos wczesniej pokazał, to zakupilam takie juz w wakacje i jest na prawde dobre. Jest wszytko wytlumaczone w dosyc krotki sposob, do tego zadania i wszytko w jednym. Moge polecic, bo nie jest drogie..

Gość upppppup
up podnoszę

Gość bettty ale nie brzydula
Ja zdaje podstawowe- polski, niemiecki, matematyke, rozszerzony-wos startuje na: ekonomię, zarzadzanie i geodezję

Ja piszę rozszerzone: polski,niemiecki i podstawową matematykę..Jakby się jakimś sposobem tę matematykę udało zdać,to zaoczna filologia germańska na UŁ..Ale to tylko takie nierealne plany..

Ja piszę rozszerzone: polski,niemiecki i podstawową matematykę..Jakby się jakimś sposobem tę matematykę udało zdać,to zaoczna filologia germańska na UŁ..Ale to tylko takie nierealne plany..

Gość misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika
Hejka, jestem po pierwszej lekcji online. Dla mnie bomba. :D:D:D

Gość SoulSolution
Ha! Dzięki wam wyżej - jakoś niespecjalnie chce mi się biegać po bibliotekach, więc faktycznie skorzystałem z www.uczymy24.pl. Pierwsza lekcja faktycznie bezpłatna - jest dobrze:D O dziwo - żadnych problemów z połączeniem nie było (mieszkając na zadupiu to nie takie oczywiste, że net śmiga :D). Matma nadal kuleje, ale przynajmniej przez lekcje onlajn nie muszę się stresować;P A co do filologii angielskiej/germanskiej - nie wydaje wam się, że to ostatnio popularne i wszyscy na to idą? Nie wiem, czy jest toto przyszłościowe, bo głupio tak chwalić się dyplomem, który mówi mi, że moją specjalnością jest to, że potrafię mówić np. po angielsku.

Gość noooo niby
nie zgadzam sie, wejdz na jakikolwiek portal z pracą, wszędzeie szukają ludzi z językiem angielskim, tudzież niemieckim. każda duża firma potrzebuje takich ludzi. wszedłem na ten portal o którym mówisz i jest nieźle, filmik z Miodkiem do mnie przemawia, szkoda, że nie można wykupić lekcji z nim osobiście ;)

Gość noooo niby
no i tym netem też mam problem, musze zmienić dostawcę :/ czas najwyższy miiiiisiaaa możesz opowiedzieć coś wiecej?

Gość misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika
ups, sorki, nie było mnie tu Weszłam na stronę, wybrałam "Matematykę", następnie babkę, która wydała mi się sympatyczna (i podobał mi się jej opis). No i poszło. Lekcja twała 45 minut, bo tak sobie wybrałam, większej dawki wiedzy na raz moglabym nie znieść.:/ Umówiłam sie też na jutro. Po lekcjach mam basen, więc umówiłam się na 20.00. Chętnie podzielę się wrażeniami.:) Jesssu, coś czuję, że nie zdam matmy :( Matoł jestem. Myślicie, że nam dowalą na examie?

Gość 1992-rulez
Matematyka królową nauk jest!

Gość ziomal93
mozecie mi cos więcej opowiedziec o tym portalu do nauki przez internet ?? To w sumie fajny temat jest a przynajmniej tak mi sie wydaje :) Ja tez na zadupiu mieszkam a jak bym chciał korki brac z matmy to musze sie prosić albo babki, która mnie uczy albo drugiej, ktora uczy matmy w naszej szkole :/ w sumie i to moze byc niezły pomysł z ta nauka :)

Gość weź czytaj uważnieee
www.uczymy24.pl wystarcxy trochę pomyślunku :)

Gość 1992 - the best ;)
Justine90, a dlacczego podstawowy? Ja JESTEM NOGA Z MATMY, ALE W SUMIE NIE MA RŻNICY WIĘKSZEJ MIĘDZY PODSTAWĄ A ROZSZ.

Gość alehsia
Ja zdaję dodatkowo matmę i fizykę, w rozszerzeniu oczywiście. W najlepszym wypadku wybieram się na WAT na energetykę. Jeśli nie to Politechnika Radomska Elektrotechnika. W sumie to preferuję elektrotechnikę, bardziej mnie interesuje. Z drugiej strony Warszawa to jednak lepsze perspektywy. Gdybym w międzyczasie znalazła pracę w zawodzie (obecnie walczę o tytuł technika elektryka) to bez względu na wszystko poszłabym do Radomia na elektrotechnikę zaocznie.