Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala łezka

zaproszenie na ślub

Polecane posty

Gość dfggh
no nie watpie jak robią wszystko o co ksiezniczka poprosi a nie ma własnego zdania i bez niej nigdzie sie nie ruszy dla mnie to ciapa

Gość tajasne
"mala łezka - Dzięki boje sie ja głupia samotności " a niby czego tu sie bac? :)

Gość ciocia krysia
mala łezka ale szczerze mnie tez sie powoli zaczyna nie podobac ten Twoj facet jako calkosztalt

Gość mala łezka
ciociu krysiu gdzie znalazłaś taki okaz?:) zazdroszcze Ci szczerze

Gość mala łezka
generalnie no nic musze teraz wziąść sie w garść, i dać rade

Gość ciocia krysia
mala łezka na sympatii powaznie :) przypadek to byl kolezanka chciala zalozyc konto i chciala wiedziec jak to wyglada ja mialam stare zablokowane konto ktoro na 3 dni odblokowalam zbey kolezanka mogla rozeznac sie w sytuacji i on w ciagu tych 3 dni napisla do mnie ja umowilam sie od niechcenia z nudow Nie chcialam chwilowo z nikim byc bo bylam juz kilka razy mocno poraniona i chcialam odpoczac od tego. Wieczorami mi sie nudzilo wiec pomyslalam czemu nie. Nie mialam do nieog przekonania ale potem jak go poznalam to bardzo pokochalam wlasnie za to ze jest taki dobry i cudowny. Pamietam po miesiacu przedstawil mnie rodzicom.

Gość manelka
Ja bym sama nie poszła, bo z kim sie bawic itp. Twoja rodzina nawet jesli nie lubi Twojego chłopaka, to powinna go zaprosić chociażby ze względu na szacunek do Ciebie. Wygląda na to, ze zbytnio nie licza sie z Toba, a może chca dać Ci do zrozumienia, ze masz go olac tak jak oni to zrobili. Dorosłym nie wysyła się zaproszeń solo. Mlodzi bardzo nietaktowni. Nie broń swojej rodziny i nie pisz ciągle o tej matce chrzestnej, bo to jeszcze gorzej wygląda. Co to za matka chrzestna jak chce żeby chrześniaczka byla sama na weselu. Zrobisz jak uważasz, ale nie fair ta Twoja rodzina.

Gość mala łezka
;( nie bede bronić rodziny wiem zachowali sie niefajnie ja sie tez z czymś takim nie spotkalam:(,no ale co rodziny sie nie wybiera,kurzce jestem wychowana w szacunku dla swojej rodziny moze to głupawe, ale taka jest prawda

Gość mala łezka
zabolały mnie słowa mojego chłopaka o mojej rodzinie:( nie spodziewalam sie ze takich słów uzyje i ze w ogole one mu przejda przez usta:(.

Gość kotek 2010
heheh parodia ten koleś rzeczywiście.