Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy będę wielka

piję mleko

Polecane posty

Gość czy będę wielka

? :classic_cool:

Gość nie tylko w boga wierze
nie bedziesz kaleka

widzialas kiedys doroslego ssaka pijacego mleko >? Mleko bardziej wplywa niekorzystnie na nasz orgnizm niz wiadomo Nie mniej jednak koncerny mleczarskie itp tuszuja prawde,sponsoruja lekarzy badania ktore swiadcza o zdrowotnych wlasciwosciach Poszukaj w google na ten temat. Obecnie mleko jakie spozywamy to mleko z proszku tluszcz jest wytracony na smietane.. Po wielu filtracjach pasteryzacji pozbawiony flory bakteryjnej taki proszek trafia do butelek z dodatkiem wody :)

Gość czy będę wielka
to co mam pić być wielką

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
haha wstydziuch uczony sie znalazł !!! :O nie osmieszaj sie :O przerabialismy ten temat na studiach MLEKO JEST ZDROWE, a ze znalazł sie jakis glupek ktory neguje wszystko i wszystkich byle zwrocic na siebie uwage, piszac i nie weryfikujac tego badaniami, coz..... :D

Znajome koty nie chcą pić mleka pasteryzowanego, tylko takie z folii. Wiem, że nie powinny w zasadzie pić żadnego mleka, ale ja nie mam wpływu na ich menu. Ale to powinno dać trochę do myślenia. Ja mleka nie znoszę, od dzieciństwa.

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
pij mleko pij bedziesz wielka, bez obaw :D

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
bo koty nie piją mleka :O nie tolerują krowiego mleka , jak są małe przyswajają jescze te jakies tak zwiazki i skladniki potem juz nie. KOTY MAJA PIC WODE ! WODE!