Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1-2-3

ciąża..?

Polecane posty

Gość 1-2-3

Witam.. Mam pewien problem. Dokładnie miesiąc temu kochałam się z chłopakiem... To był mój pierwszy raz.. Kochałam się podczas miesiączki. bez zabezpieczenie... 23.07. dostałam okres.. był bardzo bolesny i krótki... w sumie to tylko pierwszego dnia wyglądał jak okres.. 24.07 był strasznie słaby.. prawie jakby go nie było.. 25.07 nie było go prawe wcale... a dzis znów jest.. Chłopak nie skończył we mnie więc jest małe prawdopodobieństwo że mogłam zajść w ciąże.. Nie wiem co mam robić.. boje się zrobić test ciążowy bo nie wiem jakiego wyniku mogę się spodziewać.. Proszę o pomoc.;( jestem tu nowa wiec naprawdę nie róbcie sobie ze mnie jaj.. strasznie się stresuję..;(

Gość Z mojego punktu widzenia
Zrób test po prostu :o Niecałe 10zł, sikasz, czekasz kilka minut i masz spokój.

Gość 1-2-3
widzę że nikt mi nie pomoże..;(

Gość 1-2-3
Nie kretynko..! z tego co wiem to nie zachodzi się w ciąże podczas miesiączki i jak chłopak nie skończył we mnie..!

Gość :(((((((((((((((((((
"z tego co wiem to nie zachodzi się w ciąże podczas miesiączki " Gówno wiesz!

Gość 1-2-3
ale są dni niepłodne a poza tym nie skończył we mnie..!

dziewczyno zajść można w każdy dniu cyklu tylko ze w jednych jest znacznie mniejsza szansa niż w innych... bierze się za seks a nie ma o nim w ogóle pojęcia

Gość :(((((((((((((((((((
Są dni niepłodne, ale tak naprawdę nigdy nie wiesz kiedy one są. Mógł nie skończyć w Tobie, ale w płynie przedejakulacyjnym, który wypływa z penisa na długo przed wytryskiem również znajdują się plemniki, które są zdolne do zapłodnienia. Skoro Ty to wszystko wiesz to po co tu przyszłaś i zadajesz te pytania? Liczyłaś, że Cię pogłaszczemy po główce i powiemy dziecinko na pewno nie jesteś w ciąży. Powiem Ci tak, jest duże prawdopodobieństwo, że jesteś, więc lepiej zmykaj szybciutko do apteki po test ciążowy. Polecam PinkTest :classic_cool: