Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka61984

DYLEMAT ?????????????????

Polecane posty

Gość majka61984

CZY WARTO WYSTAWIAĆ NA ALLEGRO UBRANIA W BARDZO DOBRYM STANIE ALE NIEMODNE? CHODZI O TO ŻE MOJA KOCHANA MAMUSIA MA DUŻO UBRAŃ MIN. ELEGANCKIE SPÓDNICE ALE TAKIE ZA KOLANO, BLUZKI Z KOŁNIEŻEM ...... RACZEJ UBRANIA NA OSOBĘ STASZĄ ROZM 42, KTÓRE CHCE WYRZUCIĆ BO SIĘ W NICH NIE MIEŚCI. Z TEGO CO WIDZĘ TO RACZEJ TAKIE UBRANIA NIE SCHODZĄ BO ALLEGRO TO RACZEJ MŁODE OSÓBKI.

Gość majka61984
???""

Daj do pojemnika z używaną odzieża hmm, bluzki z kołnierzami :o

Gość majka61984
WŁAŚNIE O TO CHODZI ŻE W NAJBLIŻSZEJ OKOLICY JUŻ NIE MA TYCH POJEMNIKÓW . ZASTANAWIAŁAM SIĘ NAD AUKCJĄ ZA 1 ZŁ ALE NIE CHCE MI SIĘ W TO BAWIĆ , WIĘC JE WYRZUCE :(

Gość pomoc pomocą ale nie można
wyłącz capsa, to po pierwsze :O po drugie zorientuj się, czy nie ma w okolicy ubogich osób, którym można by to oddać, może jakiś ośrodek pomocy społecznej zbiera? nie wiem, nie znam się. na allegro spróbuj, nawet jak Ci pójdą za 1 zł to komuś się przydadzą po prostu.

Gość gunia78965
wyrzuć......................

A w jakim mieście mieszkasz? Daj na gumtree, na pewno znajdą się inne panie (albo ich dzieci które chcą dla mamy) które się zainteresują, bo chcą garderobę wymienić. Napisz że za czekoladę czy co tam mama lubi, albo na wymianę.