Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka w ciąży

czy jest tu jakaś kobietka która urodziła córcie mimo że do końca lekarz mówił

Polecane posty

Gość softis ale jak
dokuczali? teksty typu:chłopaka nie umiesz zrobić?

No własnie takiego typu teskty, głupie i prymitywne:( i to na chrzcinach naszej córeczki. Myślę że pewno dlatego mój mąż nie chce miec 3 dziecka chociaż mnie mówi że nie chce ze względów materialnych ... Reasumując dziękuję Bogu za moje córeczki :)

Gość zmiana tatusia
Dziewczyny ja to troche wyskocze z przesadem czy jakos tak. otoz moja przyjaciolka i pewien znajomi mowili, ze ponoc kobieta rodzi dzieci roznych plci z roznymi partnerami (oczywiscie 2 bierzemy pod uwage) i w 90% to sie sprawdza wsrod moich znajomych. tylko 1 przyjaciolka ma 2 cory z roznymi mezczyznami. moja mama urodzila mnie jak zmienila meza, ja z 1-szym mezem mam syna a teraz ponoc dziewczyna z 2-im mezem :) i mam mnostwo przykladow na ta "regule" :) pozdrawiam i zycze byscie mialy przede wszystkim zdrowe dzieciaczki

Gość kobietka w ciąży
softis-> nie przejmuj się takim gadaniem. najlepiej to nikomu nie mówić jakiej płci dziecko będzie bo czasami bywa tak jak w twoim przypadku że lekarz się pomylił. fajnie że jest ktoś kto mnie rozumie. ale niema co robić z tego problemu. mi najbardziej szkoda że mogę nigdy nie mieć córeczki bo naprawdę na trzecie dziecko ciężko się zdecydować. nie tylko głównie przez pieniądze ale także o to że kobieta też chciałaby w życiu spełnić się zawodowo a nie całe życie w domu.