Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traAlaa

Czy gin. może przepisac 13-latce

Polecane posty

Gość traAlaa

tabletki anty gdy ona przychodzi sama? Bo przecież prawnie mi się wydaje można dopiero po 15 roku życia i dlatego nie chce mi się wierzyc...

Gość :(((((((((((((((((((
Bez zgody rodziców to dopiero od 18 lat, przynajmniej u mnie w przychodni tak jest.

Gość balbina201
ty mała kuurwo!!! masz 13 lat i juz sie puszczasz? masz jeszcze mleko pod nosem gówniaro! marsz książki czytać a nie dawac duupska

Gość KamilaDWU85
Nie

Gość sratatatu
Teoretycznie może tylko za zgodą rodziców, w teorii jak pójdzie do prywatnego i okaże swoją aurę kurestwa, to ten się pewnie zlituje i przepisze...

Gość balbina201
ja pieerdole? masz rozum w majtkach czy w głowie?

13 latka i już chce się seksić... dziecko ty się nie baw w dorosła bo dorosłość wcale nie jest taka fajna... poza tym trzeba się liczyć z konsekwencjami a nie walić się bo inni tak robią... z byle kim i byle gdzie a potem będzie płacz bo żaden nie będzie ciebie chciał bo będziesz zwykłą dziwką i/lub panną z dzieckiem....

Gość traAlaa
Mam 20 lat, a moja kuzynka ma 13 lat i proszę mnie tu nie wyzywac. Bo mnie to poprostu przeraża, że lekarze mogą takei rzeczy robic. I dlatego troche nie chce mi sie w to wierzyc

a później się taka dziewczyna dziwi czemu ją nikt nie chce i ma opinie kurwy....

Gość Ach ci internetowi moraliści
Poplujecie się, poplujecie i co to daje? A niech się seksi - jej dupa i jej sprawa... Wiwat selekcja naturalna :classic_cool:

Gość racja Carrie

Carrie -> równie dobrze można powiedzieć ze nie mogę krytykować morderców bo jeszcze nikogo nie zabiłem

Przesadzasz. Nie wiesz co jest w stanie zrobic zakochana dziewczynka. Miłosc omamia dziewczyny, szczegolnie ta pierwsza. ;) Skoro chce brac tabletki to na + dla niej, ze jeszcze jej troche trzezwego myslenia zostalo. Wiec nie nazywaj jej kurwą, bo nie wiesz jaka jest, a to wy faceci sprawiacie, ze mlode i nawet te dojrzale zachowuja sie tak jak zachowuja.

ja nie nazwałem jej kurwą napisałem że potem takie które w młodości dają byle komu byle by się seksić nie raz się dziwią dlaczego nazywają dziwkami... albo "dziewica" która co chwile innemu liże fiuta... paranoja dzieci nie znają definicji podstawowych słów a biorą się za seks

Gość wqeqeq
carrie nie pierdol jak potłuczona!!!!!!! i nie mówcie na lekarza bo to ona jest mała kurewką, w głowie sie nie mieści jakie kurwiszcza rosną

Skad wiesz ze kurwa daje byle komu? Moja ciotka poznala swojego obecnego meza gdy miala 13 lat, a on 15. Obecnie ma 38, a on 40 wiec proszę Cię - nie generalizuj, bo widać, że sam mało wiesz o życiu. ;)

Gość balbina201
CarrieBradshaw.- kuurwa broni kuurwe. Chyba sama dajesz dupy tu i tam skoro tak jej bronisz.. NIech zyje świat skoro tacy jak ty mówią: Pierdolcie się ile chcecie, grajcie sie tylko sie ZABEZPIECZAJCIE. Wow, ale koncepcja. życze ci żeby twoje dzieci miały dzieci w wieku 13 lat. Powiesz im: ojej nic sie nie stało, ufam ci. A zabezpieczyłaś sie żeby nie dostac syfa? a córcia ci na to powie: ojej mamusiu zapomniałam o gumeczkach. A pójdziemy jutro do sklepu i kupisz mi nową lalke Barbie? -TACY JAK TY STWORZĄ TAKI WŁAŚNIE POJEBANY ŚWIAT. mOJE GRATULACJE

Nikogo nie bronie, rowniez uwazam ze 13 lat to za malo na rozpoczecie wspolzycia, ale nie popadajcie w paranoje. :O Nic nie wiecie o tej dziewczynce, a juz insynuujecie, ze puszcza sie na prawo i lewo. Ogarnijcie.

Gość balbina201
ty tez nic oniej nie wiesz i uwazasz ze się nie puszcza

Gość traAlaa
no bo niestety z tego co mi mówiła to się puszcza...

A czy napisała że chce współżyć tylko z jednym czy rozpocząć współżycie bo to jest różnica?

Gość ja się boję robali
Lewiatan, co tak ostro? :D Jestem w szoku :D

Gość traAlaa
ona poszła do tego gina po rozpoczęciu współżycia... ale w ciąży nie jest