Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia159

chlopak-co robić ?

Polecane posty

Gość ewunia159

Witam Mam dylemat jestem z moim facetem 20 miesiecy w tamtym roku zdradził mnie ze swoją byłą ale mu to wybaczyłam . Przez ostatnie miesiące czasami ma dziwne zachowania . Wiem ze mnie kocha i chce być ze mną . Jednak mam przeczucia ze nie do konca. Kiedys powiedział zebym sie zaprzyjażniła z jego była bo bd fajne ogniska u niej.. on dobrze wie ze jej nienawidze . Z dwa miesiące temu byłam chora chciałam zeby mnie odwiedził .. Akurat to był dzien w którym mineło 1,6 roku . Powiedział ze nie przyjedzie bo cos tam musi w domu zrobić. Dobra ok . Na nastepny dzien pisze mi ze on woli wiecej spędzac czasu z kolegami niz ze mną . zrobiłam mu awanture i zobaczyłam w jego telefonie ze dzwonił do swojej byłej..mój powiedział ze wczoraj sie spotkał z nią i z kumplami . dziwny zbieg okolicznosci ze jej chłopak akurat z nią zerwał Dowiedziałam sie tez ze tak sam od siebie tez dzwoni do niej . Pare dni temu gadalismy o seksie głównie o analu ..a on jakby nigdy nic wyparował ze " no z D.. to czemu nie " zrobiłam mu kolejną awanture i nie oddzywałam sie do niego . Wypominałam mu te wszystkie wspominki o jego byłej .. Przepraszał mnie..Cały czas mówił ze mnie kocha i wogole.. Nie potrafie od niego odejsc kocham go i wierze ze mnie kocha ale z drugiej strony nie wiem co mysleć ..jest tak samo przyzwyczajony do mnie tak jak ja do niego. Jestem słaba i łatwo mu wybaczam ..powiedziałam mu ze chce aby pokazał mi jak mnie kocha .. Doradzcie

Gość ewunia159
dodam, że chłopak ma na imię Fafik :(

Gość lalazmaja
przeczytaj to co napisałas. naprawde jestes az tak głupia by w tym dalej tkwic? kocha mowi ze kocha.. ble ble ble... facet bijacy kobiete tez w 99% przeprasza i mowi ze kocha. głupia jestes. ja bym odeszła. on cie nie kocha.