Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzy prpblem

DUZY PROBLEM

Polecane posty

Gość duzy prpblem

witam wszystkich chciałbym poznac wasze zdanie i prosic o pomoc. mieszkałem ze swoją dziewczyną w Londynie jakieś osiem miesięcy wzsystko było dobrze ale po pewnym czasie zaczeła się dziwnie zachowywac odbierac potajemnie tel. zostawac dłuzej w pracyRaz przy rutynowej kontroli zawartosci jej torebki znalazłem głęboko schowane zdjęcie pewnego murzyna o którm mówiła ze jest takowy. wiecie o czym pomyślałem ze się z nim puszcza w pracy.Teraz juz jesteśmy dwa lata w kraju ale nadal nie daje mi to spokoju. jak myślicie

Gość duzy prpblem
murzyn miał na imię Simon i pochodził z Kamerunu :(

Gość MsFructissa
Pamiętaj zaufanie to podstawa udanego związku! Jeśli nie ufasz partnerce to warto o tym z nią porozmawiać i może zmienić cos w wswoim zyciu.

Gość robertocarlos
a może okradli was i zostawili tylko aparat foto i szczoteczki do zębów?? co robi murzyn na tym zdjęciu?

Gość duzy prpblem
to zwykłe zdjęci ale na tzw. staff party tez siedziała koło niego i wtedy nie wrócił nad ranem pijana.po mimo upływu czasu nadal mam z tym problem choc ona zapewnia ze jestem i byłe jedynym z którym spała

Gość duzy prpblem
a do tego jeszcze skumała się tam z klientką która jak była jeszcze w polosce to dawała dupy na lewo i prawo

Gość duzy prpblem
lubie murzyńskie buławy

Gość duzy problem
tak rozmawiałem ale wszystkiemu zapszecza ze to przez przypadek ma to zdjęcie ze nie wie i takie tam pierdolenia

Gość duzy problem
nie pozwala ale przeciez w takich sprawach jak sprawdzanie torebki czy tel. nie pyta się o zdanie.a wręcz przeciwnie

Gość tyhhshs
Byłaby kompletną idiotką gdyby cokolwiek między nimi było, a ona trzymałaby jego zdjęcie w torebce :D

Gość kongougalagongo
dała mu dupy i tyle, zostaw ją :)

Gość andzrej pompeczka
ja bym zapierdzielił murzyna

Gość asdasdasfsdfsdf
http://s3.tanoth.pl/?invite=kustosh dawac! wystarczy ze sie zarejestrujesz, nie musisz dalej grac a ja dostane pkty, dziekuje, to tylko 1 min a co do lasek to moze we dwie duzego ch*ja murzyna ruchaja

Gość duzy problem
no własnie kurwa ale ja byłem głupi przeciez wszystkie lecą na czarnuchów a szczególnie w londynie

Gość kolololo
po prostu znajdź wlaściciela murzyna i porozmawiaj z nim żeby przesta nim pokrywać twoją laskę

ZRÓB SOBIE TEST NA HIV - K O N I E C Z N I E !!!!!!! :o