Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziggi stardust

Akcje jakie odstawiają kobiety w ciąży

Polecane posty

mój mąż, niestety, musiał zostać głową domu pod każdym względem. Od początku mam ciążę zagrożoną i jedynie wstaję do toalety oraz jeżdżę na wizyty do lekarza i średnio raz w miesiącu na tydzień lub więcej trafiam do szpitala :/ Mąż musi: gotować, prać, sprzątać, robić zakupy, a do tego pracować normalnie. Niestety, nie moglismy przewidzieć tej sytuacji. Jak widzisz, Autorze, niektórzy mają gorzej. U nas decyzja o dziecku była wspólna i mąż jest wspaniały. Twierdzi, że jak kopniaki wynagradzają mu cały trud. Ja ze swojej strony mogę tylko być miła, nie krzyczeć i wynagradzać ten trud najlepiej jak się da.

Gość ciezarowka30
Ja od poczatku ciazy czuje sie super, moglabym tak caly czas ;-) co nie przeszkadzalo mi wysylac meza po lody

A ja tam z przyjemnością spełniałem zachcianki żony, kiedy była w ciąży. W końcu nosiła pod sercem mojego pierworodnego....! :-)

ja sie czulam najgorzej w pierwszych trzech miesiacach kiedy jeszcze niec nie widac, a potem jakos ulzylo, na koncu przeszkaadzal mi brzuch i ciezko mi bylo biegac jak zwykle i sie schylac. nie mowiac o porodzie co to za wysilek dla organizmu. autorze - troche wiecej wyrozumialosci bo tego zaden facet nie zrozumie.