Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FDD

wieczór kawalerski striptiz

Polecane posty

Ej, może pogadam z Nimfą jak się pojawi ok? ;) Bo odnoszę dziwne wrażenie że TOBIE bardziej zależy na "przepraszam" niż jej :D Hmm albo zmień nick ;)

Wybacz, ale właśnie oglądam "Przyjaciół" ze swoim wymyślonym chłopakiem ;) Poczekam sobie na Nimfę ;) 🖐️

Może tak, bo ja też tylu nie mam :D Ale tak mi się wydawało ;) Podobnie się zachowujesz ;)

i to motto ,które jest pod każdą Twoją wypowiedzią : "NIE WAŻNE CO POWIEDZĄ INNI LUDZIE. WAŻNE ŻEBY ROBIĆ W ŻYCIU TO, CO SIĘ KOCHA NIE KRZYWDZĄC INNYCH. " , to swoimi obraźliwymi wypowiedziami całkowicie mu zaprzeczasz i pasuje Ci ono jak świni korale ! :)

O jej, i kto tu tak obraża no no :D Normalnie jakbym z 16 latkiem rozmawiała :D Musisz mnie przeprosić :D:D:D

Teraz mówisz(/ mówi pan) jakbyś miał z 60 lat ale się nie mieszam PS; też mnie osłabiasz

Hmm a możesz już przestać z tą wiarą? Wiesz co Ci powiem? Wolę być "dobrą" katoliczką w życiu a na forum pisać jak "zła" katoliczka, niż na odwrót i na forum pisać jaka to super nie jestem a w życiu mieć gdzieś wiarę ;)

" Ty zachowujesz sie jak arogancka, rozpuszczona, zadufana w sobie ,pyskata i nie mająca sumienia i serca małolata .dodam jeszcze ,że zaprzeczasz sama sobie cały czas i być może masz schizofrenie" nie... nie obrażasz ;)

Ha ! Forum to jest jakieś nieprwdziwe życie z nieprawdziwymi osobami ? , które możesz bez konsekwencji w ich życiu obrażać ? Czyli kim Ty naprawdę jesteś ? tu dobrą katoliczką, tam złą... , to brzmi jak ,hmm rozdwojenie jaźni ... ;To rozumiem,że nie można już być dobrą katoliczką i tu i tam , uhumm... . " Wolę być "dobrą" katoliczką w życiu a na forum pisać jak "zła" katoliczka, niż na odwrót i na forum pisać jaka to super nie jestem a w życiu mieć gdzieś wiarę " Zastanów się co Ty wogóle napisałaś... , przecież tą wypowiedzią pokazałaś ,że tak naprawdę masz głęboko gdzieś wiarę , bo dobrym katolikiem jest się zawsze, i w życiu i na forum(które też jest życiem ) , w każdym aspekcie swojego życia biorąc przykład z Jezusa, a nie tylko na pokaz chodząc do kościoła , modląc się.Myślisz ,że tu na forum ,kiedy jesteś anonimowa to możesz być złośliwa i obrażać bezkarnie inne osoby i w dalszym ciągu pozostać dobrą katoliczką ? Otoż nie jest tak.Bóg wie wszystko, nawet to co tu wyprawiasz. Czułki mi opadły... . Zastrzeliłaś mnie tą wypowiedzią... . Jezus z pewnością szykuje dla Ciebie fajną miejscówkę... , tylko czy w niebie ? Jeśli poczułaś się przykro to I'm sorry... .Widzisz ? Popatrz, to nie takie trudne... .

Chodziło mi o to że niektórzy uwielbiają robić z siebie WIELKICH wierzących ludzi na forum, a w życiu codziennym mają gdzieś wiarę ;) I powiedziałam że WOLAŁABYM w życiu stosować się do wiary niż tylko na forum jak niektórzy ;) To że wolałbym nie znaczy że taka jestem ;) Jak Ci to nie odpowiada to sobie stąd idź i tyle :):):)

pisząc mi takie rzeczy zakładam że masz się za świętego pana który nawraca młodzież, ale nie zapominaj że nie jesteś Bogiem i nie Tobie oceniać kto jest "godzien nieba" a kto ie ;)

Wyjechać na mini urlop a tu dramat :) Ale już (ku uciesze Dari Ch.) wróciłam :) "Bardziej podoba mi się w wykonaniu kobiet. Byłam raz na jakims wieczorze panieńskim, gdzie był striptizer- bleeeee! faceci nie maja takiego ładnego ciała jak kobiety. Daria Ch tlenik@tlen.pl'; jesteś les? " Trzymajcie mnie... Nie no nie wiem co napisać :) Zabiłaś mnie tym pytaniem... A Ty nigdy nie stwierdziłaś, ze jakaś dziewczyna na ulicy jest ładna? Jeśli tak - NA PEWNO jesteś lesbijką :) Śmieszne... "Waternymph - pszepraszam Cie za Darie Ch, wstyd mi za nią i wstyd mi rowniez za obroncow krzyza, a to juz inna historia. Wstyd mi , bo tez jestem katolikiem i widze jak tacy fanatycy reprezentują Katolików. Waternymph , olej Darie CH, ona jest niereformowalna, niech po Tobie splywa to co Ona pisze jak woda po rynnie... , bo w koncu co Cię obchodzi zdanie takiej osoby jak Ona ? Mnie zdanie świni nie obchodzi. Pozdrawiam Waternymph" Dziękuje :) Po pierwsze za to, że tacy ludzie jak Ty albo mój chłopak przywracają mi wiarę nie tylko w katolików, ale ogólnie w ludzi. Po drugie za zrozumienie i pozdrowienia :) "do Placki ziemniaczane z kefirem: Chyba mnie nie lubisz Ale szczerze mówiąc średnio się tym przejmuję " Dlaczego do znudzenia powtarzasz, że nie interesuje Cię cudze zdanie itp. Tu chyba wychodzi Twój brak argumentów :) "PS. nie przeżywaj tak tego forum, idź na dwór i pogadaj z przyjaciółmi bo użalanie się tutaj nic Ci nie da " Odezwała się ta co siedzi tu dzień i noc :D HAHA "Tak więc wrzućcie dziewczyny na luz bo i tak kolezanki Darii nie "przegadacie"- ona sama czuje się lepsza, co pokazuje co chwilę tylko dlatego, że nie "puściła" się jeszcze z żadnym mężczyzną. I tyle " Zgadzam się z kicior-kiem :) "PO TO jest forum żeby się wypowiadać prawda? no ale wy niunie jak się tak przejmujecie i robicie z igły widły no to przepraszam wielce i bardzo " Wypowiadanie swojego zdania a obrażanie innych to dwie różne rzeczy. Może zareagowałam zbyt emocjonalnie na to co powiedziałaś. Mój pierwszy chłopak zginął w wypadku samochodowym i NIGDY się z tym nie pogodzę. Uwierz mi on nie był "byle kim". "Bo nie napisałam nigdzie że każdą kobietę która to już robiła mam na jakąś puszczalską " Nie napisałaś, że KAŻDĄ ale to dało się wywnioskować :) "ale tak się składa że mogę tak samo jak i wy, bo to jest F O R U M " Znowu nie masz argumentów i gadasz byle gadać. Mowa jest srebrem, milczenie zlotem. ZAMILCZ kobieto :) "W odróżnieniu od Ciebie wchodze na to forum sporadycznie , nie tak jak Ty codziennie. a i tak zauwazylem sie ograniczylas po tym jak ktos zauwazyl ,ze chyba tylko udajesz ,ze masz faceta , bo ciagle siedzisz na tym forum , zamiast sie nim zajmowac." Padłam :D Genialne... No w sumie coś w tym może być ;) "...czy nie blizej Ci przypadkiem do islamu. W tej wierze wrecz naklania sie do obrazania i atakowania osob o innych wyznaniach.To mi pasuje do Ciebie." Dokładnie :) "A jak wam się moje podejście nie podoba to wasza sprawa i nie wiem czemu mnie tak znoicie skoro ja was nie gnoję" Znowu brak argumentów :) "hmm i skąd pomysł że jestem brzydka i nie mam chłopaka? " Pozwól, że nie skomentuje :) "i pewnie faktycznie was obraziłam swoimi poglądami " Ile razy ja to jeszcze będę musiała napisać... Nie POGLĄDAMI a OPINIAMI NA TEMAT INNYCH LUDZI. "ale nie umiem ich zmienić i dla mnie zawsze niektóre rzeczy będą niezrozumiałe ;]" W to nie wątpię :) "a miej sobie poglady jakie chcesz ; a dalej nie pszeprosisz ?pewnie nawet nie wiesz za co... . podpowiem Ci - nie mnie , a Waternymph." Placki ziemniaczane z kefirem - po co? Nie ma sensu. Szkoda, że tacy ludzie nie wiedzą co robią źle... Przyszło mi na myśl pewnie skojarzenie. Dziś widziałam chłopaka, który na nodze miał wytatuowane wielkie "JP". Każdy normalny, inteligentny, myślący człowiek wie, ze taki pogląd jest skrajnym debilizmem. No ale owy... pan uważa to za coś super ekstra fajnego. "do Placków: Mam Ci kwiaty wysłać? A może Twojej Wodnej Nimfie? " Kwiaty dostaję od swojego faceta :) także nie kłopocz się. "Hmm nie widzę powodu, bo ni pisałam tego o niej " A my jesteśmy takimi debilami, ze w to uwierzymy :D juhuuu :D "Hmm spoko Przemyślę to ;D" Daria... No nie żartuj :P Ale z Ciebie krejzolka :D Nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem tego ;p "Ej, może pogadam z Nimfą jak się pojawi ok? Bo odnoszę dziwne wrażenie że TOBIE bardziej zależy na "przepraszam" niż jej Hmm albo zmień nick " Albo zmień nick? Placki pewnie jesteś moim drugim wcieleniem, prawda? :) " PS. Ile Ty masz lat? 16...?" Dario a ile Ty masz lat? 16?? "Ale tak mi się wydawało Podobnie się zachowujesz " Facepalm... Nie porównuj zachowania placków do 16 latka... Śmiech na sali... "Wolę być "dobrą" katoliczką w życiu a na forum pisać jak "zła" katoliczka, niż na odwrót i na forum pisać jaka to super nie jestem a w życiu mieć gdzieś wiarę" W tym momencie odpadłam... Daria sory, ale czy Ty tak serio uważasz czy po prostu piszesz nieprzemyślane głupoty na forum? Twoja głupota (tak obraziłam Cię) sięgnęła zenitu... " Ty zachowujesz sie jak arogancka, rozpuszczona, zadufana w sobie ,pyskata i nie mająca sumienia i serca małolata .dodam jeszcze ,że zaprzeczasz sama sobie cały czas i być może masz schizofrenie" nie... nie obrażasz " Nie obraża. On mówi jak się zachowujesz a nie jaką jesteś osobą.

do Nimfy: "Trzymajcie mnie... Nie no nie wiem co napisać Zabiłaś mnie tym pytaniem... A Ty nigdy nie stwierdziłaś, ze jakaś dziewczyna na ulicy jest ładna? Jeśli tak - NA PEWNO jesteś lesbijką Śmieszne..." to był tak zwany SARKAZM ;) "Mnie zdanie świni nie obchodzi." Świnie też mają gdzieś Twoje zdanie ;) "Dlaczego do znudzenia powtarzasz, że nie interesuje Cię cudze zdanie itp. Tu chyba wychodzi Twój brak argumentów " nie, jestem po prostu szczera ;) to WY macie paranoję z "brakiem argumentów" :D "Wypowiadanie swojego zdania a obrażanie innych to dwie różne rzeczy. Może zareagowałam zbyt emocjonalnie na to co powiedziałaś. Mój pierwszy chłopak zginął w wypadku samochodowym i NIGDY się z tym nie pogodzę. Uwierz mi on nie był "byle kim"." a kiedy do Ciebie dotrze że to nie było o Tobie? :P "Nie napisałaś, że KAŻDĄ ale to dało się wywnioskować " hmm to wnioskuj dalej "na swoją korzyść" ;) zależy jak kto i co chce interpretować ;) "ZAMILCZ kobieto " nawzajem :D "Pozwól, że nie skomentuje" oh! BRAK ARGUMENTÓW? :D:D:D "Facepalm... Nie porównuj zachowania placków do 16 latka... Śmiech na sali..." nie tylko on się tak zachowuje, ale i TY :D w sumie to wszyscy się tak zachowujemy bo robimy z igły widły, no ale skoro to Wy tak kochacie to robić... ;) "Nie obraża. On mówi jak się zachowujesz a nie jaką jesteś osobą." oh jeeej ale ja się mogłam domyślić tak samo jak Wy sobie wpajacie mój sarkazm ;) przecież wiem o co chodziła :D BRAK MI DO WASZEGO "GANGU" SŁÓW :O <tak, brak argumentów- napisz to sobie :D>

Napisałaś "wolę", a nie wolalabym.To jest zasadnicza różnica.Napisala Nie zastanawiasz się nad tym co piszesz i tyle;teraz już za późno :) , napisałaś co napisałaś... , wyszło szydło z worka :) i nie prubój teraz odwracać kota ogonem ! poza tym tylko winny się tłumaczy... , Nie oceniam, zastanawiam sie głośno, gdzie wylądujesz... , tu jako zla katoliczka , tam jako dobra... ; wlasnie stuknely mi 3 dyszki , a co do Twojego zakladania, to mylisz sie, nie jestem święty... , hamstwa nie zniesę ! to wszystko ... " Chodziło mi o to że niektórzy uwielbiają robić z siebie WIELKICH wierzących ludzi na forum, a w życiu codziennym mają gdzieś wiarę " Nie zdajesz sobie sprawy z tego ,że Ty właśnie robisz z siebie taką katoliczkę WIELKĄ , by po chwili burzyc ten swoj wizerunek swoimi obrazliwymi wypowiedziami ? Nie rozumiem jak rozgraniczylas zycie od forum ? Nasuwa mi sie pytanie , gdzie udajesz ? w zyciu czy na forum ? bo jesli nigdzie nie udajesz to w jaki sposob jestes jednoczesnie i dobrą i złą katoliczką ?

xD Ludzie odpuśćcie sobie bo Wam żyły wyjdą xD Robicie WIEEELKIE halo z nie wiadomo czego :D A- i napiszcie- btak argumentów, bo tak najłatwiej i najzabawniej :D Jesteście śmieszni :D

Gość to ja też wam opowiem
o matko!:O pogrzalo was? :D co to za litanie?

"Bardziej podoba mi się w wykonaniu kobiet. Byłam raz na jakims wieczorze panieńskim, gdzie był striptizer- bleeeee! faceci nie maja takiego ładnego ciała jak kobiety jestes les? to był tak zwany SARKAZM " Jeśli twierdzisz, że Twoje pytanie było sarkastyczne to po pierwsze trochę Ci nie wyszło, a po drugie chyba jesteś homofobem. ""Mnie zdanie świni nie obchodzi." Świnie też mają gdzieś Twoje zdanie " Tego nie napisałam ja, więc nie wiem dlaczego się do tego odnosisz... "nie, jestem po prostu szczera to WY macie paranoję z "brakiem argumentów" " Bo w dyskusji podaje się konkretne argumenty a Ty cały czas tylko "to moje zdanie, jestem szczera, mam gdzieś wasze zdanie" itp :) "a kiedy do Ciebie dotrze że to nie było o Tobie? " Dziewczyno napisałaś to w wypowiedzi DO MNIE jako do WSZYSTKICH nie-dziewic. Nie w ogóle nie do mnie :) W OGÓLE :) ""Pozwól, że nie skomentuje" oh! BRAK ARGUMENTÓW? " Nie :) Żal komentowania Twojej głupoty "nie tylko on się tak zachowuje, ale i TY w sumie to wszyscy się tak zachowujemy bo robimy z igły widły, no ale skoro to Wy tak kochacie to robić... " To jest DYSKUSJA! Rozmawiamy, zbijamy nawzajem argumenty. Co ma do tego robienie z igieł widły?? ""Nie obraża. On mówi jak się zachowujesz a nie jaką jesteś osobą." oh jeeej ale ja się mogłam domyślić tak samo jak Wy sobie wpajacie mój sarkazm przecież wiem o co chodziła " Wiesz...? heh...

" xD Ludzie odpuśćcie sobie bo Wam żyły wyjdą xD" Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie to wielki ubaw :) Pośmiać się jak się miotasz i nie wiesz co napisać. Całkiem przyjemna rozrywka ;)

Witam Waternymph ! :) Daria Ch , koniowi to sobie tłumacz ,że nie pisalas tego o Waternymph ! Wszyscy wiemy o co chodzi i Ty tez,napisalas to jednoznacznie w odniesieniu do Niej... , a jak się jest małym dzieckiem tak jak Ty , to właśnie tak wygląda rozmowa . więc, tak : :) : Waternymph nie skomentuje czemu jestes brzydka i nie masz chlopaka z tego samego powodu co ja tego nie zrobilem, tak mi się wydaje.Powód ten wymienilem wczesniej. a Ty tego nie zrozumiesz , bo wolisz obrazac i niszczyc. Twierdzenie ,ze jakas dziewczyna na ulicy jest ladna to sprawienie Jej tym stwierdzeniem przeyjemnosci, a twierdzenie ,ze jakas dziewczyna zachowuje sie jak dziwka to obrazanie jej.widzisz roznice ?

"Bo w dyskusji podaje się konkretne argumenty a Ty cały czas tylko "to moje zdanie, jestem szczera, mam gdzieś wasze zdanie" itp " No bo tak uważam :D Czasem mam swoje zdanie i o nim piszę i to nie potrzebuje żadnej argumentacji :D "To jest DYSKUSJA! Rozmawiamy, zbijamy nawzajem argumenty. Co ma do tego robienie z igieł widły??" WY robicie z igły widły ;) Jeszcze nigdy, na żadnym forum nie spotkałam takich DZIECINNYCH, przeżywających wypowiedzi innych ludzi :D Hmm schlebia Wam to pewnie teraz hmm? :D "Twierdzenie ,ze jakas dziewczyna na ulicy jest ladna to sprawienie Jej tym stwierdzeniem przeyjemnosci, a twierdzenie ,ze jakas dziewczyna zachowuje sie jak dzi**a to obrazanie jej.widzisz roznice ?" Tak, i jak nazwę kogoś z Was dziwką to możecie się zacząć rzucać ;)

Witam drogie Placki :) "koniowi to sobie tłumacz ,że nie pisalas tego o Waternymph ! Wszyscy wiemy o co chodzi i Ty tez,napisalas to jednoznacznie w odniesieniu do Niej... , a jak się jest małym dzieckiem tak jak Ty , to właśnie tak wygląda rozmowa ." Dokładnie :) Jak stwierdziła, że może przesadziła zamiast przeprosić zaczęła się wypierać. No cóż :) mam brata w gimnazjum i zachowuje się podobnie