Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleraaa taaaak

czuję się źle

Polecane posty

Gość choleraaa taaaak

w lutym byłam z pewnym facetem,bajka szybko się skończyła,bo po 3 miesiącach.(Nigdy nie kochaliśmy się,zawsze kończyło się na pettingu.)Od tamtej pory widywaliśmy się czasami na ulicy,ale z jego strony nie było tzw'ani cześc ,ani spierdajaj ' .Ostatnio byłam na imprezie,na której był on,ja trochę wypiłam ,on mnie bajerował przez całą noc,przeprosił za to,w jaki sposób ze mną zerwał(nie chce o tym pisać),później bawiliśmy się razem,aż w końcu on powiedział,żebyśmy wyszli na zawnątrz się przejść.Poszłam z nim,bo pomyslałam,że poczuje się nieco lepiej.On zaproponował mi sex,ja odmowiłam z dwóch prostych pwoodów: po pierwsze jestem dziewicą i nawet jeśli czasami po alkoholi robiłam głupie rzeczy,to znałam granicę,a po drugie nawet jeśli zgodziłabym się przegiąć,to miałam okres.Koles poprosił zebym zrobiła mu loda,zanim zorientowałam się co robie jego członek był już w mojej dłoni.Koleś przez całą imprezę mówił,że się ustawimy ,żeby pogadac ,powspominać etc,a tu nagle tak się skurwiłam.Nienawidzę siebie . . . myślicie,że koleś może nie dac mi kolejnej szansy i wręcz wyrobi sobie o mnie opinie dziwki?

Gość eeeeeetam
wiesz co? ja na twoim miejscu to nie dawałabym MU kolejnej szansy. serio.

Gość choleraaa taaaak
up up

Gość choleraaa taaaak
mam takie wyrzuty sumienia.Nie wiem dlaczego tak wyszło,nie spodziewałabym się go tam.No ale właśnie udowodniłam ,że nawet po alkoholu mam do niego słabość :|

Gość choleraaa taaaak
boje sie,ze kiedys sytuacja moze sie powtorzyc,nie wiem co wtedy zrobie.Juz teraz cos w srodku mna tak szarpie,ehh :|

Gość nie no to loda
mu zrobiłaś czy laskę??? Jak loda toś głupia :P

Gość choleraaa taaaak
nie no to loda : no chyba,żeby zrobić loda ,to trzeba wziąść do ręki i skierować go w strone ust,tępa strzało,chyba,że do ust zapodajesz stopami ?

Gość nie no to loda
Daj spokój - spoconego, podpitego, brudnego z serem do buzi??????

Gość nie no to loda
i wziąć się pisze bardzo tępa strzało :P

Gość żadnych komentów ???