Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnianaiwna

zdrada emocjonalna

Polecane posty

Gość ostatnianaiwna

Chcialam poprosic o rade moze ktos mial podobna sytuacje. Poznalam chlopaka, byl cudowny i mily jak to kazdy na poczatku. Bylam po nieudanym zwiazku i nie chcialam brac w kolejny ale mnie przekonal, chodzil prosil prawie nosil mnie na rekach. w lutym zaczelismy byc razem ale caly czas mnie cos niepokoilo, mianowicie kwestia jego bylej dziewczyny. Mowil o niej jak najgorzej, ale znajdowalam co rusz jakies rzeczy typu zdjecie ich obojetych na jednym z serwisow znajomosciowych w pospisem"kochanie",. pozniej wpisy na gg jej zdrobione imie plus buziaczki, za kazdy razem chcialm od niego odejsc ale przyeisgal na moje zycie na wsyztsko ze to wypadek ze nie rozmawiaaja od pazdziernika(wtedy sie poznalismy) nie chce tutaj streszczac jak po kolei odkrywalam prawde ale okazalo sie ze utrzymywal z nia kontakt praktycznie do teraz, wiecej klamal ze jest sa bo ja kocha i na nia czeka, wsyatwal pod jej domem i pisal zle o jej chlopaku, obiecal jej prace. mialam z nia okazje porozmawiac bo zdobylam jej numer gg, pisalam wczesniej na fb ale ... znal jej haslo i mnie zabolkowal, jak rowniez moja siostre kiedy wyslalam wiadomosc po raz 2. Musze powiedziec ze robil to wszytsko z pokerowa twarza nie moglam sie poznac ze prowadzic podwojne zycie. ale najbardziej mnie uderzylo ze jak jej kolezanka napisala ze go ze mna widziala pczy czym jeszcze mnie obrazila i razem z jego byla mialy duzo smiechu to on zwyczajnie napisal ze to niemozliwe bo to nie mogl byc on, on z nikim nie jest czeka na nia. chyba nie musze mowic jak sie czuje. zerwalam z nim plakal 15 godzin cala noc prosil o wybaczenie i zaporponowal ze pojdzie do lekarza bo moze jest mitomanem. Kocham go, planowalismy razem zycie ale to co pisze ta dziewczyna jest straszne i to jak mnie oszukiwal tyle miesiecy do tego ona tez nie jest do konca szczera i nie pomogla mi wiele mowic ze zwiazal sie ze mna bo ja przypominam. teraz grozi jej powodztwem o pomowienia , pisze ze jej nienawidzi i zniszyla nasz zwiazek a do mnie przybral nowe stanowsiko tzn ze nie chcial jej dac nigdy pracy ale zemscic sie za to ze go zostawila w podly sposob(smsem wczesiej biorac od niego jakies pieniadze i klamiac ze do siebie wroca). Poza kwestia tej jednej dziewczyny, nie ma nic do czego mozna by sie przyczpeic, to mily uczynny inteligentny facet. Tylko nie wiem czy to wystarczy zeby zapomniec ze sie wyrzekl ze mnie zna i ze mowil jjej ze jest jego idealem ze jest aldniejsza ze nie chce byc ze mna bo kocha ja i zerwie ze mna kontakt bo zle o niej mowie(bzdura kazaalam mu sie do niej normalnie odezwac i prosic zeby mnie nie obrazala bo rzekomo to robila a ja nie pojomowalam czemu on slucha zamaist cos powiedziec) nie wiem czy jest sens to ratowac

Nie ma. Od razu widać, że kręci, i tyle. Zostaw kłamcę i mitomana, a bajki niech opowiada byłej na dobranoc.

Gość DUPKIzWAS
daj spokoj i uciekaj od typa, hm masz doswiadczenie i bardziej ostrozniejsza bedziesz na przyszlosc, sa jeszcze normalni na tym swiecie nie pakuj sie w bagnooo

Gość ostatnianaiwna
chce isc na ta terapie i przeniesc sie ze mna na studia do innego miasta zeby sie odciac od tego blaga i placze, mowi ze zrozumial. mowi tez o byciu ze soba zawsze i slubie etc boje sie ze takie cos wyjdzie jeszcze w gorszej sytuacji, kiedy bedziemy zwiazani czyms poza wlasna wola i nie bedzie odwrotu. ale to bardzo ciezka decyzja zostawiac kogos kto pasuje w 100%. dziekuje za odpowiedz

Gość bdasjifgbrjgodoid
up

Gość niech spada
on jest niezrownowazony psychicznie i tyle po co Ci problemy? jeszcze niejeden taki numer Ci wywinie, zobaczysz :o zostaw go i znajdz sobie kogos normlnego

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
dziwny przypadek................Tak czy owak nie jest to normalne zachowanie.....zawsze tak jest ze placze skomle...dopoki cie nie urobi.............ciazko cos doradzac....bi nie wiem czy cos zrozumial czy tylko udaje.......

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
i jeszcze jedno...........Zdrada emocjonalna boli tak samo jak fizyczna ...pamietaj o tym..... Kto kocha ten nie upokarza drugiej osoby...chyba ze jest chory psychicznie