Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madlenkaka

problem z orgazmem

Polecane posty

Go艣膰 madlenkaka

mam taki problem. od dwoch lat wspolzyje z chlopakiem i w tym okresie mialam orgazm moze z 15 razy. czy to normalne? vzy ktoras z was tak miala? gdzies kiedys wyczytalam ze kobiety zaczynaja szczytowac po dwoch latach wspolzycia ale nie wiem czy to prawda.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no ale chyba tez wiesz
bzdury czytalas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala ma艂a
jaka inteligencja taki orgazm nie zmienisz tego :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
no ale co ma moj chlopak do tego? zawsze robi to samo i czasami udaje mi sie dojsc. moze to ze mna jest cos nie tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
jak wsp贸艂偶y艂am z Fafikiem to mia艂am orgazmy 8-10 razy dziennie :(

Udost臋pnij ten post

tez tak kiedys mia艂am ale teraz moj facet spuszcza sie na moja cipke i doprowadza mnie do orgazmu 艂echtaczkowego swoim penisem jesssst cudnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
ale m贸j Fafik mia艂 za ma艂膮 szmin臋 na takie zabawy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
prosze sie nie podszywa膰! moze jeszcze ktoras z was ma podobne doswiadczenia do mojego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o bosh............:D
a ile masz lat?moze jestes za mloda? lub nie dojzalas jeszcze psychicznie do tego? orgazm wychodzi z twojej glowy.. jesli nie poprawi sie twoja sytuacja konieczna jest wizyta u seksuologa.. chyba ze masz dopiero 15 czy 17, 18 lat to seksuolog ci powie za wczesnie zaczelas wspolzycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaciekawiona ona
A jak my艣lisz, z czego wynika ten problem? Nie umiesz si臋 rozlu藕ni膰, otworzy膰 czy po prostu Tw贸j facet za ma艂o/niew艂a艣ciwie Ci臋 stymuluje? W jakich sytuacjach uda艂o Ci si臋 szczytowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
najcz臋艣ciej wtedy, jak weso艂o poszczekiwa艂 i szcz臋艣liwie merda艂 ogonkiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
mam 22 lata. ju偶 analizowa艂am sytuacje kiedy mia艂am orgazm i nie za wiele mi to m贸wi. np uda艂o mi si臋 szczytowa膰 po miesi膮cu roz艂膮ki (by艂 w wojsku w贸wczas) albo gdy robili艣my to w innym miejscu. mo偶e powinnam si臋 jako艣 psychicznie nastawi膰? myslec o tym, nakr臋ca膰 si臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
najlepsze by艂y numerki u niego w kojcu... echhh...! ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaciekawiona ona
Czyli mo偶e potrzebujesz innych bod藕c贸w ni偶 zwykle? Niech pie艣ci Ci臋 podczas stosunku palcami (najwygodniej w pozycji na pieska albo na 艂y偶eczki, albo gdy Ty le偶ysz na plecach, w poprzek niego, le偶膮cego na boku - jak do cholewci nazywa艂a si臋 ta pozycja?). Pr贸bowali艣cie oralnie? Mo偶e kupcie jaki艣 gad偶et, ma艂y wibrator czy c贸艣. Mog艂aby艣 te偶 spr贸bowa膰 mu pokaza膰, jak ma Ci臋 pie艣ci膰 (o ile dochodzisz, gdy pie艣cisz si臋 sama). No i przede wszystkim po艣wi臋膰cie wi臋cej czasu na pieszczoty przed stosunkiem. I najwa偶niejsze - nie napinaj si臋, nie czuj na sobie presji, by mie膰 orgazm. Czerp przyjemno艣膰 z ca艂ego stosunku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaciekawiona ona
A te podszywy nie s膮 艣mieszne :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
wypowiedz wyzej to podszyw, mam nadzieje ze czytajacy odrozniaja moje wypowiedzi od podszywow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o bosh............:D
a robicie gre wstepna? pamietaj ze kobieta duzo dluzej potrzebuje czasu na osiagniecie orgazmu.. i facet musi cie pobudzic twoje zmysly a fakt ze inne miejsce albo ze dlugo sie nie widzieliscie mialas przyslowiowa chcice.. i latwiej ci bylo.. porozmawiaj z partnerem ze chesz wiecej pieszczot a nie od razu seksu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
dzieki wielkie za odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
juz sama nie wiem czy gra wstepna ma u mnie takie duze znaczenie, wydaje mi sie ze gdy mnie dluzej piesci i jestem "zwilzona" to ciezej mi dojsc, nie ma regu艂y raz jest tak raz tak. jak mnie krocej piesci to mam wrazenie ze jest ciasniej i wtedy jest latwiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaciekawiona ona
W takim razie niech nie przestaje Ci臋 pie艣ci膰 podczas penetracji. Zreszt膮 niekt贸re kobiety, jak ja np, rzadko dochodz膮 podczas stosunku i musz膮 to sobie odbija膰 ;-) przed albo po - podczas minety albo palc贸wki, tyle 偶e je艣li jest to "przed", to potrzebuj臋 troch臋 czasu, by odpocz膮膰, zanim rozpoczniemy stosunek. Podczas penetracji, bez 偶adnych dodatkowych bod藕c贸w dosz艂am tylko 2 razy - raz na je藕d藕ca, a raz na stoj膮co, dodatkowych kilka razy zdarzy艂o mi si臋 gdy on jednocze艣nie pie艣ci艂 mi 艂echtaczk臋 albo pup臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
wczesniej podczas jego nieobecnosci mastrubowalam sie i doszlam do wniosku ze moze to przez to nie moge dojsc, ze moze nie jestem "wyg艂odnia艂a" bo si臋 sama zaspakajm, wiec zaprzestalam mastrubacji ale to nie pomoglo, no moze torche w niewielkim stopniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaciekawiona ona
E, to chyba nie dzia艂a w ten spos贸b :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
no ale kiedy艣 jaki艣 go艣膰 w tv powiedzial ze trzeba sie zdecydowac albo tak albo tak bo organizm sie pzyzwyczaja i sobie o tym przypomnialam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaciekawiona ona
Nie, to Ty mo偶esz przyzwyczai膰 si臋 do okre艣lonego typu stymulacji, co sprawi, 偶e b臋dzie Ci mo偶e trudniej osi膮gn膮膰 orgazm w inny spos贸b, ale nie b臋dzie to na pewno niemo偶liwe. No chyba 偶e b臋dziesz u偶ywa膰 bardzo intensywnych bod藕c贸w, takich nie do odtworzenia we dw贸jk臋, jak np. strumie艅 prysznica. Pr贸bowa艂a艣 pokazywa膰 swojemu facetowi, w jaki spos贸b si臋 masturbujesz? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
wstydze sie i nie przyznaje mu sie do tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
dodam ze od 4 miesiecy sie nie mastrubuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaciekawiona ona
Dlaczego si臋 wstydzisz? To najnormalniejsza rzecz na 艣wiecie, on na pewno te偶 to robi i id臋 o zak艂ad, 偶e bardzo by mu si臋 to spodoba艂o. Gdy ja odwa偶y艂am si臋 pokaza膰 swojemu m臋偶czy藕nie jak to robi臋, to... spu艣ci艂 si臋 w spodnie. Dos艂ownie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlenkaka
jak ja mu si臋 mog臋 przyzna膰 jak on zaci臋cie zarzeka si臋 ze on sie nie mastrubuje ;p jeszcze przestanie mnie traktowac jak kobiete tylko zacznie jak jakas zdzire czy cos ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaciekawiona ona
Ka偶dy facet to robi, nie wierz mu wcale :P

Udost臋pnij ten post