Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyjezdzamy na wakacjeeee

Jak to jest spac z facetem?

Polecane posty

Wyjezdzamy razem na wakacje i pierwszy raz bede spac z facetem (chodzi mi o spanie, sex juz uprawamy). Wszyscy mowia ze to takie przyjemne zasypiac i budzic sie u boku drugiej osoby a ja mam przed oczami moje rozczochrane wlosy, beznadziejna twarz i nieswiezy oddech. Wiec jak to jest?

Gość doświadczona kafeterianka
Tak samo jak z Fafikiem. Mówię z doświadczenia :classic_cool: ))

tzn ze facet ma cie zawsze widziec w makijazu i uczesana perfekt?? jesli chodzi o zapach z ust mozesz wczesniej wstac umyc zeby lub miec tic-taki koło łózka w razie W:)

Gość jhyg
każdy rano jest rozczochrany, oddech ma do poprawki..., świeżutko wyglądaja tylko w filmach nawet makijaż maja... Super jest się przytulić przed snem i zaraz po obudzeniu,. nie panikuj będzie ok.

Dlaczego zart? To moj pierwszy facet chociaz mam 21 lat, uprawiamy sex ale nie mielismy okazji spac ze soba (mieszkamy z rodzicami i czulabym sie niekomfortowo). A teraz wyjezdzamy razem na wakacje

Ja sie nacodzien nie maluje, jedynie tusz do rzes i matuje twarz pudrem, ale rano zawsze sie wyglada dziwnie, taka twarz lekko spuchnieta i oczy jak szparki ;)

Gość trutnia pospolita
jeśli nie chrapie i jesteście wciąż w fazie zauroczenia to naprawdę fajna sprawa, sądzę, że czasem fajniejsza niż seks

Gość baciara
to jest na prawde super sprawa - zasypiasz przytulona do kogos ;lub na lyzeczke..:) pozniej jak sie spi samemu to jakos tak pusto..:)

Gość hsdgckg
On tez nie bedzie super wyglądał. Przecież też będzie miał nieświeży oddech. A tak w ogóle, to spanie z facetem jest bardzo przyjemne. I nie martw się bzdurami, jak kochasz, to nie zwracasz na to uwagi. Z tym oddechem jest tak, jak z jedzeniem cebuli. Jak jedno z was zje cebulę i się będziecie całować, to to bedzie nieprzyjemne, ale jak obydwoje ją zjecie, to zapach nie będzie wam podczas pocałunków przeszkadzał. Miłego przytulania!

a jak puszczę przy nim bąka?? Co wtedy??????????????????? :(

Gość moja kochanaaaaaa
ojej przypomnialas mi moje pierwsze wspolne pobudki z ukochanym, koszmar, lecialam do lazienki sie ogarnac zanim wstal, ladowalam puder, mylam zeby ....to bylo dawno na poczatku masz prawo miec obawy, dziwnie jest sie pokazac facetowi wiesz tak "bez niczego", bez makijazu itp, ale uwierz mi, nie ty jedna masz obawy, ale w pelni nieuzasadnionie:) jak sie kochacie nie powinnas smutac, jestes na pewno ladniutka, nawet z rana, uwierz mi on tez nie bedzie taki "boski" a najlepiej nie udawaj, badz soba, nie uciekaj, zeby sie pomalowac, to smieszne, niech cie widzi , na pewno bedziesz sie mu podobac jeszcze bardziej taka naturalna, no zeby to umyj mimo wszystko, hehe, facet z rana jest mega podniecony wiec zapewne nie zroci uwagi na to jak wygladasz tylko dobierze sie do ciebie:P:P oni wbrew pozorom sa prosci w obsludze:) ps. mam meza od 5 lat, razem od 9:P

Gość ttytrtrt
kuwa :/ twoj chlop tez sra ,puszczaa baki , smierdzi mu z geby !! - im szybciej wbijesz sobie do mozgownicy ze to cos normalnego tym lepiej dla ciebie :/

jak to jest:-D zasypiasz, mozesz sie do niego przytulic, w nocy jest kolo ciebie... czujesz sie bezpiecznie:-)- rozmazylam sie:-D

Słuchajcie? A jaką powinnam włożyc bieliznę?:) Taką sexowną czy taką jak noszą na codzień? (tzn. majtki do kolan)????? HIHI:)

Ej właśnie. Jestem z kimś nowym i jeszcze ani razu się nie wyspaliśmy razem :P A co do nieświeżego oddechu, to w ogóle przestałam się tym przejmować, bo od razu mnie całuje z rana :classic_cool:

a jak mi sraka poleci niechcący to co wtedy?

najgorsze ze w czasie snu spie z otwartymi ustami i zawsze poduszke slinie...

ach te podszywy:( Mam nadzieje ,że wyjazd się uda:) Kofffam mojego Skarba:) Może się mnie nie przestraszy jak zobaczy mnie bez TAPETKI, hihihi! Zastanawiam się czy śpi na boczku czy na pleckach:) Mój Skalbek:D

Poradzciemi jak co mam robic aby miło mu się zasypiało? Może draoac po pleckach?:D albo brzuszku?:)