Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie doświadczona.

miłośc i sex

Polecane posty

Gość nie doświadczona.

Mam 19 lat. Mój pierwszy pocałunek był, gdy miałam 17 lat. Taki namiętny. Było to na imprezie, poznałam tam chłopaka itp. Bylam z nim potem jakiś czas. On się strasznie szybko podniecał ... wkurzało mnie to... ale i tak nam nie wyszło, on był młodszy rok i strasznie wiecznie napalony, a ja nie byłam gotowa. Potem miałam kolejnego. Był inny. Opanowany itp.Tam było jeszcze po drodze kilku kolegów, ale ok mniejsza o to . Teraz niby jestem, ale nie jestem z pewnym chłopakiem. On ma 20 lat już prawie 21. jest doświadczony. Ja jestem dziewica. Mówił mi , ze uwielbia moje pocałunki, bo działają na niego. Jest otwarty mówi mi, kiedy go podniecam itp. Wczoraj spokałam się z nim. Było super, bez sexu, ale było blisko. On był strasznie napalony. Byli jego kumple moje koleżanki. No i duzo nieznajmych ludzi. Wyszlam z nim na dłuższy czas. Oparlismy się o płot i wyglądaliśmy jakbysmy uprawiali sex. Mnie też wszystko poniosło. On chyba liczył, że zrobie mu loda... ale ja nigdy tego nie robiłam. Nie jestem zbytnio doświadczona. A on do tej pory myslał, że już mam za soba wiele rzeczy. Gdy wsadzał mi rękę pod majtki, to mu ją wyciągałam.. kilk arazy próbował... potem jak wrócilismy na sale to klepał mnie po tyłku. strasznie mnie to wkurzało.. widział to, ale robił mi na złość...nie chciałabym go stracic... ale denerwuje mnie to , że chodzi mu tylko o jedno i pewnie czeka, aż mnie przeleci i będzie baj baj koleżanko .. macie jakies pomysły, żeby zrozumiał, że nie tylko sex się liczy .

Gość nie doświadczona.
a co to znaczy, te tylko ?

Gość nie doświadczona.
jesli Ty masz takie podejscie do sprawy , to gratuluje , Twoim workiem pewnie jest jakaś laleczka gumowa

Gość nie doświadczona.
dodam jeszcze że on ma na imię Fafik

Gość nie doświadczona.
o tym fafiku to podszyw ;p haha nawet nie wiem co to Ci dalo;]

masz 19 i jesteś durna, twój facecik jest milusi, podlizuje sie myślisz, że w jakim celu ? chyba nie sądzisz, że chce być z tobą do końca życia ? Pewnie koleżkom już sie pochwalił, że sie popukał nie martw sie dlatego tak cie poklepywał żeby im pokazać, najlepiej popuść mu szpary i bedziesz miała z głowy :o

Gość masakraaaarar
jesli facet juz jest nastawiony tylko na zaliczenie Ciebie tochyba nie zmieni stosunku/zamiarow cokolwiek bys zrobila... jesli nie chcesz zostac wykorzystana (o ile na serio ty6lko na to liczy) to uciekaj

Gość nie doświadczona.
Domysliłam się , że im to powiedział, poniewaz się na mnie dziwnie patrzyli jak wrócilismy a zreszta mogli się domyslic... to co kolejny dowód na to , że facet chce tylko wyruchać i zostawić .. super

Gość masakraaaarar
z reszta niby z nim jestes, niby nie jestes? i o jakiej milosci tu mowisz

Gość masakraaaarar
a skad wiesz, ze liczyl na to, ze zrobisz mu loda?

Gość nie doświadczona.
Nie jesteśmy para z długim stażem... i ja nie nazywam go swoim chłopakiem, nawet tak o nim nie mysle.. nie mówimy sobie o uczuciach.. o tak.. dopiero teraz zauwazylam co jest rane jak zaczełam sobie to analizowac, chłopak chce zaliczyc kolejna laske...

ja ci pisze szczerze co facet myśli, a ty mnie nie chcesz słuchać znajdz sobie kogoś bardziej dojrzałego, który cie doceni, jeżeli nie chcesz być wykorzystana.

Gość nie doświadczona.
Była taka jedna sytuacja to się domysliłam o co chodzi.. a zreszta, gdy rozmawiamy razem, to bardzo częśto mówi ze to jakis typek wyrwał alske i na drinka mu zrobiła itp .. oo kurde... teraz przejrzałam na oczy.. dotarło do mnie ha jakie oświecenie nie no pogratlować.. dobrze, że do niczego między mną a nim nie doszło.. tylko tak jegokumple myslą, że mnie zaliczył to zaraz będę pewnie wiedzieć też i inni pf .. ;|

Gość klaudyska6
co jeszcze z nim robisz? Szanuj sie, jesli Ty nie bedziesz - nikt nie bedzie - jakbys chciala pogadac napisz.

Gość masakraaaarar
jak zamierzasz z nim skonczyc? :D dobrze mu, idiota sie napalil i 'zwierzynka' mu ucieknie, ale sie chlop rozczaruje :D:D Brawo! :D

on tamte zaliczył tak jak i ciebie czyli wcale, ale jest o czym gadać z "kumplami" i napewno im zaimponuje, to kumple tez muszą poopowiadać różne historie i tak to jest, a pewnie wszyscy są prawikami :o

Gość nie doświadczona.
Bym mu cos powiedziała, ale nie wiem jeszcze co.. albo oleje go sobie poprostu... ta może mu powiem, że on na mnie tak nie działa , jak na niego pf .. teraz jestem wkurzona .. jutro miałam się z nim spotkać .. wystawie go niech kurde sobie poczeka

Gość nie doświadczona.
w tej chwili jestem zła,, bo znow się zawiodłam na chlopaku... dlaczego ja przyciagam takich idiotów... ;|

Gość masakraaaarar
to nie dziwne skoro procentowo ilość idiotow jest wieksza niz ilosc fajnych facetow :P:P a tak na serio - moze fatum jakies? hehe

Gość nie doświadczona.
rozumiem, żebym sie ubierała wyzywajaca ,ja nawet w spódniach nie chodze... nie zakładam dekoldów do pępka , jestem normalną dziewczyną, atu sie przyplącze taki zbok... nie wyrzyty i mysli,że sobie podupczy..

Gość nie doświadczona.
wolę byc dziewicą do 30stki niż dziwką ;]

Gość nie doświadczona.
dzieckiem? ok moge byc i dzieckiem, ale swoje przeszlam i tez wiem,że nie warto dać dupy pierwszemu lepszemu ...

Gość czasem tak bywa
to ja przeszłam podobną sytuację, ale u mnie stało się to co się stało. Mało go znam, ale cały czas mi obiecywał, że chce być ze mną na poważnie, że znalazł tą jedyną i ja nią jestem. Postawiłam wszystko na jedną szalę albo będzie się trzymał albo dostanie co chce i pójdzie sobie. Niby pisze, niby się widzieliśmy ale z czystego przypadku i atmosfera jest nieciekawa. Najważniejszy jest dystans i brak wyrzutów sumienia. Życie toczy się dalej.