Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o tym myślicie.............

Dziewczyny, jakbyście zareagowały na moim miejscu.

Polecane posty

Byłam niedawno z chłopakiem u znajomych na działce. U dziewczyny (kuzynki mojego chłopaka) i jej narzeczonego. Pierwszy dzień okej, bo przyjechaliśmy pod wieczór, a w drugim przeżyłam koszmar. Chodzi o to, że jego kuzynka opalała się nago. Było mi bardzo przykro bo siłą rzeczy przyciągała wzrok mojego chłopaka, a ja była zniesmaczona i co tu dużo mówić, lekko wkurwiona. Wiadomo, laska ładne ciało ale żeby nago? Normalnie gula mi w gardle stanęła....Chłopak mój zupełnie w szoku, ale wiadomo to tylko facet więc czasem zerknął mimo, że raczej bał się patrzeć w jej stronę. Kiedy rozłożyła się przed nami na leżaku i rozkraczyła nogi myślałam że zemdleje a głupio mi było jej zwrócić uwagę. Najgorsze z tego wszystkie że pod wieczór chłopak dość napastliwie prosił mnie o seks, a ja dobrze wiem co go tak 'podjarało' Na drugi dzień zasymulowałam chorobę i pojechaliśmy do domu. To dość bliska rodzina i często u nich bywamy a ja straciłam najmniejszą ochotę na kontakt z nimi....

Gość kasiek84
jakas suka!!:-/

Gość bezwstydna po prostu

Gość ;P
toż i Tobię się było trzeba nago rozłożyc na leżaku!! Głupia Kobieto:) Cycki pokazac i do przodu;p

Gość hgnggf
a ona wiedziala ze przyjedziecie tego dnia ? NA dzialce mozna sie opalac nago , to nie teren publiczny .

Gość madziattttttttttttttttttt
Nie spotykaj sie z nią i tyle.

Gość trutnia pospolita
jakoś nie wierzę -to prowokacja, niewiele jest osób, które by tak się zachowały, polki szczególnie takie nie są bo często nawet gdy są ładne to mają mnóstwo kompleksów, rozumiem, że ona jedna była cała naga przed wami? nie wierzę

Gość melberrin
WHOO, NIE ZRĘCZNA SYTUACJA. NIE POWIEM, ŻE NIE.. MOGŁAS POGADAC O TYM Z TA KUZYNKĄ, CZY ONA NIE MA WSTYDU?! DOBRZE,ŻE SIĘ Z TAMTĄD ZAWINELIŚCIE,BO JESZCZE BY DO CZEGOŚ DOSZŁO..

Gość madziattttttttttttttttttt
Swoja drogą P ma racje :D

Gość melberrin
POKAZ CHLOPAKOWI ZE JESTES ROWNIE ATRAKCYJNA I MASZ LADNE CIALO, NIECH O NIEJ ZAPOMNI, BIEDNY CHLOPAK CO MUSIAL CZUC..

Gość a taaaakiaaaaaaaaaa
a ty jestes aż tak tłusta i niezgrabna że nie mogłaś zrobić tego co ona?

Wiedzieli że przyjedziemy, może się opalać, jak jest sama z narzeczonym, a nie cipe pokazywać mojemu chłopakowi, który wiadomo, jest tylko facetem, oraz mi, a ja cudzych genitaliów oglądać nie chce bo to dla mnie rzecz maksymalnie intymna. A też ciężko mi było na duszy bo wiedziałam, że na każdego faceta to działa w jednaki sposób i nie chciałam żeby mój chłopak czuł podniecenie na jej widok. Nie dość ze to rodzina ....no głupio okropnie. Jeszcze seks z kimś, kto nie na mnie się napalił a na nagość kuzynki. ps. ja się nie opalam nago przy obcych i nie pokazałabym nawet cycków przy jej chłopaku, bo zdaje sobie sprawę że to nie fair

Gość a taaaakiaaaaaaaaaa
ZARAZ ZARAZ ONA BYŁA KUZYKĄ TWOJEGO CHŁOPAKA I SIĘ TAK ROZKRACZAŁA I POKAZYWAŁA PRZY NIM CYCKI TO NIE MOŻLIWE CHYBA ŻE MA SKŁONNOSCI KAZIRODCZE ALBO TO POPROSTU PROWO....:p:p:p

Ja jestem szczupła i zadbana ale obca szpara to nie to samo co własna. ;/ Jestem jego pierwszą i jedyną jak do tej pory kobietą, jesteśmy razem już bardzo długo i pierwszy raz zobaczył inną nago, co pogorszyło sprawę

Nie, po prostu już na początku powiedziała "tu się siebie nie wstydzimy" i cały czas mnie namawiała żebym zdjęła chociaż górę od stroju.... Teraz się boje że mój facet patrząc na nią już zawsze będzie przywoływał tamten widok....:( Jestem załamana bo ja intymność bardzo poważnie traktuje

Gość oj!
Oj Ty Naiwna dziewczyno, myślisz ze Baby nago nie widział?? HIHI:)

daj spokoj , to tylko kuzynka i to jego ;)

to bliska rodzina w tym sensie że mamy z nimi częsty kontakt, ale kuzynka jest przyszywana właściwie i traktują się jak znajomi. Nie, nie widział gołej baby na ZYWO. Poznaliśmy się jak mielismy po 15 lat, teraz mamy 22

goła anonimowa baba na ekranie to zupełnie inna bajka niż realna dziewczyna. Dla mnie po prostu gołe piersi i cipa, to coś co zawsze podnieca, to nie jest coś co mozna każdemu pokazywać, każdy facet się na ich widok obślini. I ja to rozumiem.... Starałam się odwracać jego uwagę, ale widziałam ,ze patrzy kontem oka, sama patrzyłam tak było to szokujące. Ja ją znam i wiem, że ma trochę wyzywający charakter, lubi jak mężczyźni ją podrywają, zalecają się, chwalą. Często nosi duże dekolty i któtkie spódniczki. Ale nie sądziłam, że wyskoczy nago...

kątem*

Gość Ja byłam u kumpeli
i siedzimy sobie przy stole a ona nagle wywala cyca i karmi dziecko, na przeciwko mój facet. Niby normalna sprawa ale mój nie wiedział w która stronę patrzeć. a tak w temacie, nie spotykajcie się z nimi jak tak dupą świeci. Mój ma taką kuzyneczkę która chodziła się do wszystkich facetów w rodzinie i prawie w rodzinie przytulała. Nikt na to nie zwracał uwagi do póki nie zaczęła się bzykać z chłopakiem swojej kuzynki.

Gość niezła ta kuzyneczka
a może ma ochotę na tego twojego (swojego kuzyna)... w sumie obrzydliwe :p