Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkjkji

Obozy odchudzające

Polecane posty

Gość kjkjkji

Co sądzicie o tego typu wypoczynku? Kemping nad jeziorem wśród zieleni, zajęcia sportowe typu aerobik, biegi, spacery, pływanie, gry drużynowe, wspólne gotowanie zdrowych posiłków, diety dobrane przez dietetyka indywidualnie i wiele rozrywek (do wyboru: kurs rysunku, fotografii, gry na gitarze i tp.) zajmujących czas aby nie myśleć o jedzeniu. Zarówno dla dzieci, młodzieży jak i dorosłych. Jednym słowem wszystkich którzy zamierzają się pozbyć zbędnych kilogramów powodujących nadwagę bądź otyłość. Chciałabym wiedzieć czy ktoś z Was zdecydowałby się na takie coś jechać? Sama miałam do niedawna problemy z nadwagą, a teraz chciałabym jakoś pomóc innym dlatego zastanawiam się nad powyższym przedsięwzięciem. Jestem ciekawa Waszych opinii.

Gość kamaaaaaaa
fajnie

Gość melberrin
JESLI BYLABY TAKA OKAZJA Z CHECIA BYM POJECHAŁA BRZMI SWITNIE, LECZ SZCZERZE MOWIAC NIE SLYSZALAM O TAKIM OBOZIE JESZCZE

Gość kjkjkji
no właśnie, dlatego chciałabym wyjść z taką inicjatywą.. bo pamiętam jak ciężko mi było się odchudzać i jak bardzo przydałby mi się wtedy taki wyjazd. wiadomo od pomysłu do realizacji jest długa droga, ale postaram się zawalczyć. chciałabym aby taki obóz był taki można powiedzieć rodzinny, przyjazny, ale przede wszystkim dosyć tani

Moja mama jezdzi prawie co roku i jest zachwycona. Zawsze wraca z takim jedrnym cialem i odchudzonym. Z tego co widze to jest bardzo zadowolona. A jezdzi do Jastrzebiej Góry.