blondyyna 0 Napisano Lipiec 26, 2010 mam problem .. w piatek 23 kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia .. on wlozyl penisa tylko na chwile nie mial wytrysku ale mowil ze cos moglo wyplynac z jego penisa. moje pytanie to czy moglam przez to zajsc w ciaze. dodam jeszcze ze wczoraj 25 zaczeły mnie bolec sutki. a jakies 3 tygodnie temu przestalam brac tabletki antykoncepcyjne (kontracept) czy sutki moga mnie bolec wlasnie po tabletkach ? Bardzo prosze o pomoc !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka18884 Napisano Lipiec 26, 2010 podczas stosunku z penisa wydobywa sie preejakulat w który znajduja sie plemniki zdolne do zapłodnienia. nie masz sie czego obawiac w ciazy na pewno nie jestes. byc moze sutki bola po tabletkach i nie martw sie jesli okres ci sie spozni bo po tabletkach tak jest. cykl musi sie unormowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sraty pierdziaty Napisano Lipiec 26, 2010 naukowo nie jest udowodnione że w tym płynie znajdują się plemniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 27, 2010 emilka owszem w preejakulacie znajduja sie plemniki ale nie sa one zdolne do zaplodnienia poniewaz maja upośledzoną ruchliwość i jest to udowodnione naukowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość włożył Napisano Lipiec 27, 2010 to włożył, żaden facet Ci nie zagwarantuje, że "wyjął" kiedy trzeba, jak nie byłaś zabezpieczona to lipa...tabletki działają jak się je bierze a nie po 3 tyg od odstawienia! sutki nie bolą po tabl tylko na "zbliżający" się okres, co prawda 25 dzień (licząc od piewrszego dnai krwawienia) nie jest dniem "płodnym" (sutki już mogą boleć, ale nie wykluczyć!), ale tak do końca nawet gin Ci tego nie zagwarantuje... mykaj do gin po tabletki "po" jak nie chcesz być w ciąży... to co prawda ruina organizmu i hormonów, ale lepiej niż niechciana ciąża... na przyszłość się zabezpieczaj "przed", a nie "po" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skąd wiesz Napisano Lipiec 27, 2010 moze miałas nieplodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach