Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjjj

jakie auto

Polecane posty

No to seat ibiza jest taki sam w środku jak vx polo, więc nie musiałabyś się przestawiać :P Ale wiem, coś całkiem innego Cię kusi. :) Ja też tak miałam :)

Gość Nina 123
Mitsubishi Colt, Hyundai Coupe albo Mazda MX 3 to samochody tak do 10 tyś z tego co kojarze, moze jeszcze Alfa Romeo GTV. Wiecej nie pamiętam :P

Gość kjjj
no facieci mówia ze sie psują.. i facet to by patrzył co ma pod maska a kobitka patrzy czy jej sie wizualnie podoba :D no ale nic mam jeszcze troche czasu moze cos wybiore ;)

Gość kjjj
hmmm ta hona całkiem fajna :D nie spotkałam sie z taka ;) obzaje jeszcze reszte tych co tam piszecie ;)

Gość Prażynka_87
nie znam sie na samochodach - ale podsłuchuje co mówią faceci;) hehe widać że chcesz mieć autko z pazurem;)

Gość kjjj
ma byc zadziorne jak włascicielka :P ;)

właśnie przypomniał mi się były. zrobił sobie prawo jazdy, a na samochód go nie było stać i do tej pory jeździ autobusami :D (to nie ma nic wspólnego z tematem, wiem)

Gość kijj
jak bym czytała o swoim :P haha tez ma prawko i narazie go nie stac bo na dziennych jest a ja byłam madrzejsza i poszłam na zaoczne :P i juz dobra prace mam a on musi sie tam dusic jeszzce połtora roku :D no ale cóz kiedys sie dorobi :P ja tam wole byc samowystarcazlna nie bd sie prosic zeby mi dupe woził tylko siadam i jade :D

Gość Nina 123
kochająca jeść - mógł kupić cinkiego za grosze :P

Gość kijj
e to móoj sie ceni powiedział ze woli nie miec wogóle niz cińkim jeździć :P i ma racje jak juz stawiac sobie poprzeczke to wysoko :D :P

Gość PT Cruiser
kup sobie PT Cruisera albo Fiata Coupe

Gość kosmoz
mam teraz podobną sytuacje, minowicie prawko od 1,5 roku szukam jakiegos auta, do tej pory jezdzilem tylko autem rodzicow, a teraz chce kupic cos swojego tak mniej wiecej do 20 tys. zastanawiam sie nad czyms takim http://zasada.otomoto.pl/honda-accord-C17919485.html