Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białkaaaaa23

Nieudana zabawa

Polecane posty

Gość białkaaaaa23

Wczoraj bylam z moim chłopakiem w klubie.w miedzyczasie posprzeczalismy sie, ale doslownie o glupstwo i on zostawil mnie tam i wyszedl o 3 w nocy.ja musialam wracac sama a to byl klub w ktorym bylam pierwszy raz w nieznanej mi dzielnicy, do domu dotarlam dopiero o 6 rano.co sadzic o calej tej sytuacji?czy odezwac sie do niego?bo wg mnie zachowal sie skandalicznie..

Gość to cyba powod
zeby zakonczyc ta znajomosc

Zachował się bardzo brzydko, to on ma przeprosić, nie ma tu miejsca na ustępstwa! I żadnych ale!

Nie powinien Cię zostawiać bez względu na okoliczności, sprawę mogliście załatwić po powrocie

Gość malinowapasja
Co za sk**** nie daj sie tak soba pomiatac...daj sobie spokoj...niech sam błaga o litosc...

Gość szalonakrowka
nie wyobrażam sobie sytuacji, że wychodze gdzieś z chłopakiem i on mnie nie odprowadza. Gdy odwiedzam swojego chłopaka w domu, to zawsze odprowadza mnie na przystanek! Przecież coś mogło Ci się stać, ktoś mógł Ci coś zrobić.. masakra, no co za facet! Po prostu Cię olał. Każdy NORMALNY chłopak który KOCHA swoją dziewczynę mimo kłotni zadbałby o to, żeby w nocy wróciła bezpiecznie do domu.

masakra, kompletnie nieodpowiedzialny dzieciuch co unosi sie gniewem czy swoim przerosnietym ego! A gdyby Ci się cos stało? Przydałaby mu sie porządna nauczka.

bylo go nie podku**iac to bys miala jak wrocic. ale zachowal sie fakt dość nieładnie

Zgidze sie z Foczka.. jezeli to glupstwo to po co kontynuowalas klotnie? Badz co badz nawet jak sie kiedys pozarlem z kobieta to w nocy.. wieczorem nigdy jej samej niepuscilem.. chocby kazala mi spadac musialaby wracac ze mna..

no wlasnie tez mnie fascynuje dziura w czasoprzestrzeni miedzy 3 a 6

Gość ddd123
same feministki, a weźcie pod uwagę że to ona go wku*** i sobie poszedł, jak się czepia kobieta to nikt nie wytrzyma