Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magically

ON CHCE TYLKO SEXU!!!??

Polecane posty

Co w zachowaniu chłopaka świadczy o tym, że chodzi mu tylko o sex?? Kiedy jestesmy razem i osobno. Jakie zachowania są typowe dla takich przypadków?

Gość luizkaap
To widać... nie zależy mu wtedy na Tobie samej...cały czas o tym mówi, dotyka w różnych miejscach... itd.

Gość taka_sobie _ja_
jeżeli zależy mu tylko na jednym odpuści sobie spotkania z tobą jeżeli nie dasz mu tego czego chce, a jeżeli zrobisz to z nim tez sobie odpuści, wiec żeby sprawdzić należy z tym poczekać a wtedy będzie wiadomo na czym mu tak naprawdę zależy

często o tym mówi. Mówi, że podziwia mnie, że mam takie bariery, bo Go bardzo kręcę itp. i że mi krzywdy nie zrobi i mam sie Go nie obawiać. Rzeczywiście dotyka mnie w różnych miejscach kiedy się całujemy. On mnie też baaardzo kręci, ale nie czuję się gotowa na coś więcej, tym bardziej, że nie jestesmy razem

Gość fifol
"że mam takie bariery, bo Go bardzo kręcę itp. i że mi krzywdy nie zrobi i mam sie Go nie obawiać. " - ja bym od niego spie***lał.

Gość żaden motylek
całujecie się a nie jesteście ze sobą:)? dziwni jesteście:) Może ta bariera to fakt, że nie jesteście w związku;)?

znamy się jakiś czas. On jest jedynym chłopakiem, który tak na mnie działa. Ogólnie mam spore bariery jesli chodzi o te sprawy, ale przy nim nie daję rady. Piszemy czasem ze sobą od jakiegoś czasu, nie powiem mamy kontakt. Ale zawsze nasze spotkania są zwyczajnym spontanem. Nigdy nie umówiliśmy się ze sobą i zawsze kończą się na tym, że zaczynamy sie całować i już do końca wieczoru jesteśmy razem. Głupie to wiem.

Gość gkpgk[de
no bez kitu. Dziwne te wasze relacje ;]

Gość fucking friends
:o

Gość fucking friends
w sensie interesujesz go tylko do seksu, ukladu do luznych spotkan

To źle, że chce od Ciebie tylko seksu? Oczekujesz, aby chciał dużo więcej? Co chcesz mu dać, a on nie chce?

Gość do Mertoro
ludzie sie spotykaja, bo chca ze soba byc w zwiazku :o jesli ty umawiasz sie tylko na seks i jasno stawiasz sytuacje "seks bez zobowiazan", to twoja sprawa natomiast nie wymagaj tego od innych, chyba ze juz swiat calkiem oszalal i standardem sa wolne zwiazki ;]

jak ciagle gada o tym albo tylko jedno mu w glowie. to widac omg. chyba ze jestes zakochana i nie chcesz widziec ;/

Gość matacz...
co do jasnej ciasnej jest zlego w sexie , w tym ze cie pozada ktos i chce uprawiac z toba sex ? co ? zastanówicie sie jedna z drugą puknij sie w czoło , albo walnij w nie , moze cos z tego bedzie .

"do Mertoro ludzie sie spotykaja, bo chca ze soba byc w zwiazku jesli ty umawiasz sie tylko na seks i jasno stawiasz sytuacje "seks bez zobowiazan", to twoja sprawa natomiast nie wymagaj tego od innych, chyba ze juz swiat calkiem oszalal i standardem sa wolne zwiazki ;]" Nie ma nic złego w tym, że ktoś chce tylko seksu, o ile gra otwarcie i nikogo nie kłamie. Nie wymagam od innych, aby spełniali moje oczekiwania i nie wiem skąd wydedukowałaś/eś, że mnie wyłącznie zależy na seksie? Mogę zapewnić Cię, że zależy mi na czymś, czego trudno będzie mi dopiąć z uwagi na brak odpowiedniej kobiety, ale o tym może kiedyś...:)

czyli chodzi mu tylko o jedno... szkoda, bo ja osobiście jeszcze tego nie robiłam i chciałabym, aby ten mój pierwszy raz odbył sie z kimś wyjątkowym, nawet z Nim, ale dopiero wtedy, gdy nasze relacje byłyby właśnie wyjątkowe, łaczyłoby nas uczucie, a nie tylko pożądanie i chęć zaliczenia ;/

W sumie to dopóki nie zaryzykujesz i nie spróbujesz, to się nie dowiesz na 100% o co mu tak dokładnie chodzi.