Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przyznam się do czarnego n

wszystko się popier***

Polecane posty

icka... porzucił mnie chłopak. tyle czasu poszło się jeb**. a kiedy próbowałam dojrzeć dobre strony, ze może uda mi się poukładać stosunki z moim wczesniejszym byłym, dowiedziałam się, że ten będzie ojcem. congratulations........

Wiesz mówi się ,że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki . Więc może lepiej ,że nie wróciłaś do byłego. Nie szukaj faceta na siłę. Pewnie będziesz musiała odczekać jakiś czas zanim znów z kimś się zwiążesz na poważnie. Zaczekaj na tego odpowiedniego.:)

Gość a_nie_przyznawaj_sie
rzucilas bylego dla nowego gogusia, zostawiajac sobie tamtego "na czarna godzine" ? no coz, jest sprawiedliwosc na tym swiecie, to mnie uspokaja :)

On był odpowiedni - ten ostatni oczywiście. bylo idealnie. widać tylko dla mnie. mam już dosc długich powaznych związków które zawsze kończą się klapą.

nikogo nie rzucałam dla nowego i zaden nie był gogusiem. najpierw byłam 3 lata z jednym, potem rok przerwy i 1,5 roku z nastepnym

Gość klauzula
Jak to porzucił? Odwidziało mu się? Jeszcze poznasz tego właściwego. Widocznie tamci nie byli Ci pisani. Masz nowe doświadczenia nabyte w trakcie bycia z nimi i wykorzystasz je w nowym związku. Nie będzie tak źle, jak Ci się teraz wydaje.

będzie gorzej. to On był Tym właściwym. po 3 letnim związku już potrafiłam rozpoznać czy to miłośc czy zabawa. i to była, a z mojej strony JEST miłość.

Gość klauzula
Kocha się raz..... potem drugi i trzeci i znów...... Z uporem maniaczki twierdzę, że to nie był jedyny i niezastąpiony. Jak już odchorujesz Wasze rozstanie, to przyznasz mi rację.:D