Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna111

Nie wiem co robic pomóżcie!!!!:(

Polecane posty

Gość Martyna111

Witam mam problem i tak naprawde nie mam z kim o nim pogadac ....mam 23 lata mialam bardzo ciezkie dziecinstwo przez co nie moglam skonczyc szkoly bardzo duzo pracowalam i to bylo dla mnie wazniejsze mam tylko szkole gimnazjum jestem normalna zadbana i poukladana dziewczyna nie jakas patologią itp.....MArzą mi sie studia wszystkie moje kolezanki studiuja zawsze chcialam isc do szkoly ale radzilam sobie w pracy awansowalam teraz dobrze zarabiam,zawsze marzylam by skonczyc szkole zalozyc rodzine....o dziecku marzylam....noi jestem w upragnionej ciąży oboje z narzyczonym jestesmy szczesliwi....mialam od pazdziernika isc do Liceum dla doroslych chce je skonczyc i isc na wymarzone studia ale no wlasnie ...co z dzieckiem jak Ja sobie poradze nie wiem co robic watpie ze kiedys mi sie uda ze spelnie moje marzenia jestem załamana.....

Gość Martyna111
???

Gość dzieciątko
czy ty wiesz, że jest antykoncepcja, wiesz o niej cokolwiek? jak można po gimazjum zajść w ciążę? co z tym dzieciem? pomoże ci rodzina? jak rodzina spasowała to jak wychowasz dziecko i pójdziesz do szkoły? najpierw qrwa szkola choćby byle jaka ale z maturą! a potem dziecko! bo studia z dzieckiem da się pogodzić (choć ciężko!!!!) ale szkołę średnia? a nawet oddając do żłobka, gdzie opieka taka, że raczej trzeba mieć szczęście, to stać cię na to!????????????????????????

Gość dzieciątko
skoro jesteś "w upragnionej ciąży", a narzeczony jest ok, to nie powinno być przeszkód do rozpoczęcia i skończenia szkoły, tylko jest jedno ale........ kto będzie chodził do pracy? , kto do szkoły? , a kto zajmował się pociechą???

Gość dzieciątko
nie piszę tu jako wyrodna matka, czy babka co nie chce mieć dziecka, ale przy twojej sytuacji się qfa tego wg mnie pogodzić nie da....

Gość Martyna111
Podkreslam mam 23lata.....po prostu przerwalam nauke ze wzgledu na prace....zarabiam bardzo dobrze i nie potrzebuje wsparcia finansowego jestem dorosla kobieta która wie co to antykoncepcja planowalismy to dziecko....Chodzi mi głównie o to czy ciężko jest miec malenstwo i konczyc szkole..!!!!Stac mnie na zlobek itp tylko czy motywacja nadal jest bo mi zalezy na spelnieniu marzenia o studiach!!!

Gość Martyna111
Liceum dla dorosłych jest co drugi weekend wiec wtedy moze zostac z dzieckiem moj narzyczony.

Gość Martyna111
narzecznony;)