Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcm

Czy któraś z was zaszła w ciążę w prezerwatywie?

Polecane posty

Gość no własnie, tez jestem ciekawa
?

Gość mokateee
Tak. Prezerwatywa się zsunęła i znalazla się w pochwie razem ze spermą. Całe szczęście ją wyciągnęłam sama, bo nie było głęboko. Ciąży nie brałam pod uwagę, bo teoretycznie powinnam mieć dni niepłodne, poza tym nie sądziłam, że akurat ten jeden jedyny raz będę miećpecha. A jednak miesiączka się nie pojawiła...

Gość Xxx;)
Mojej znajomej przytrafiło się pękniecie prezerwatywy no i jak bum cyk cyk ciąża gwarantowana :) ale dziś ma piękna córeczkę z której jest dumna i szczęśliwa :) miała 18 lat gdy urodziła.

Gość mialam tak ehh
nam prezerwatywa ani nie pekla ani sie nie zsuneła a zaszlam w dodatku to byl nasz pierwszy raz a po nim juz nie dostałam okresu. to sie nazywa pech. za 2 miesiace przyjdzie na swiat nasz synek :)

Gość aniollek
mialam tak ehh-- to ty chyba wiatro pylna jesteś :D

Gość katia 8209
Kiedys byl taki temat w Rozmowach w toku i tam byla babka z gosciem i sie zaliła ze mimo ze on uzywal prezerwatywy a ona tabletek to w ciaze zaszla i to chyba nawet dwa razy miała taki przypadek.

Gość jghbfvcd
nie rozumiem was, jak peknie albo sie zsunie czy zauwazycie po wytrysku ze byla dziurawa to idzie sie do gina po tabletki 72po Postinor a nie rodzi w wieku 18 lat. co innego jak sie wpadnie przyprawidlowym braniu tabletek-to juz jest naprawde pech