Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleraaa taaaak

moja mama szaleje

Polecane posty

Gość choleraaa taaaak

mam problem z matką.Wczoraj miała imienimy.Rano zanim wyszła do pracy złożyłam jej życzenia.Wieczorem,gdy siedziałam z moim bratem,ona weszła do pokoju i zaczęła zasypywać nas pytaniami ;wiecie,co dzis jest? jaki dzień? no to jej odpowiedziałam,tak 26 ,Twoje imieniny.Powiedziała,ze wszystko się zgadza ,a teraz czeka na prezent,bo my na urodziny zawsze coś dostawaliśmy[no ona też]. Nie wiem dlaczego ,ale zirytowało mnie to.W naszej rodzinie nikt nigdy nie obchodził imienin,a tymbardziej nigdy nie bawiliśmy się z tej okazji w prezenty,a ona wczoraj przez cały wieczór robiła mi i mojemu rodzeństwu wyrzuty,że gdy byliśmy młodsi dostawaliśmy na urodziny prezenty.Ok,na urodziny dostała prezent od naszej trójki.Wcale nie był taki tani.Całą kasę na niego uskładaliśmy sami,bo nie pracujemy (ja jestem najstarsza,mam 16 lat )ona ma 46,a zachowuje się jak dziecko,o którego imieninach ktoś zapomniał.Przecież pamiętaliśmy. . .

Gość choleraaa taaaak
upppppppp

Gość hehehedn
a gdzie to obchodzą imieniny :o ?

Gość zaczrowany las
łeb jej siwieje to staruszka rozrabia, kiedy będziecie w tak trudnym wieku jak ona to zobaczymy jak to z wami będzie :D

Są rejony gdzie obchodzi się i urodziny i imieniny :D Na pewno zalicza się go tego Zagłębie Dąbrowskie w województwie śląskim.

Gość choleraaa taaaak
ja z małopolski.