Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona:(:(:(:(:(:(

Czy jestem w ciąży??

Polecane posty

Witam... Mam do was pytanie... 18.07 miałam swój pierwszy raz... Biore tabletki antykoncepcyjne od pół roku (i tu jest maly problem bo nie biore ich o tej samej godzinie zdarza się że wezmę tabletkę o 22 a na nastepny dzien biorę o 22.30 lub 23 nie wiem czy to osłabia ich działanie.) i podczas stosunku partner nie miał prezerwatywy... W ostatniej chwili powstrzymał sie i nie skończył we mnie tylko brzydko mówiąc "na zewnątrz"... Wystraszyłam się trochę bo wiem że wcześniej też plemniki się wydostają i sądze że prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jakies jest... miesiączke dostałam normalnie w ten dzień w którym się mogłam spodziewac i nie było to plamienie tylko normalna zwykła @... Zrobiłam test ciązowy w przed dzień @ i wyszedł negatywny a tak się złożyło że było to tylko 4 dni po stosunku... Więc napewno był mało wiarygodny... Słyszałam o wielu przypadkach dziewczyn które mialy @ na początku ciąży... Sama nie mam jakiś objawow ciążowych tzn. nudności, zmiany skórne itd... Może to za wcześnie... Dzisiaj jest 9 dzień... Zastanawiam się nad testem beta( tym z krwi) nie wiem kiedy go najlepiej wykonac zeby byl wiarygodny... Proszę pomóżcie i powiedzcie jakie są szanse na to że mogę być w ciąży i kiedy mam zrobić ten test?? Z góry dziękuję za odpowiedzi....

Mysle , ze to ciaza! Gratulacje. p.s pewnie od teraz bedziesz stalym gosciem na naszym dziale. Jeszcze raz gratulacje. :)

Moim zdaniem nie mussz isc na bete , przeciez od arzu widac , ze to ciaza jest. Po co wydawac pieniadze. Lepiej powinnas juz wyprawke kompletowac za wozeczkeim patrzec. :)

Gość ...///...
wszystko jest w porzadku, na ulotce tabletek masz napisane ze powinnas przyjmowac o tej samej porze a nie godzinie. Wiec nie ma to znaczenia czy wzielas 30minut pozniej czy wczesniej. Na pewno nie jestes w ciazy. proponuje Ci dac sobie spokoj ze 'stosunkami' bo sie wykonczysz, chyba nie jestes na to gotowa. Pozdrawiam :)

Dziękuję za jedną sensowna odpowiedź od osoby która ze mnie nie kpi... Nie jestem pusta 15-latką która nie wie co to seks a się za to bierze. Po prostu martwię się bo nie skończyłam szkoły jeszcze marzę o studiach i dobrej pracy a ciąża zaprzepaściłaby moje plany... Dziękuję jeszcze raz za odpowiedz:)

Tabletki były mi potrzebne żeby uregulować miesiączke. Przez 3 miesiące brałam Syndi 35 na problemy z trądzikiem... Teraz biorę Cilest... A zaczelam je brac pol roku temu bo wiedziałam że zbliża się ten czas żeby zacząc współżyc z moim chłopakiem (z którym jestem prawie 3 lata) i wolałam się zabezpieczyć wcześniej. Jak dla mnie to normalna rzecz, tzw. zapobiegliwość