Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfyfcc,

CZ KTOS CZYTAŁ TĄ KSIAZKE"POTEGA PODSWIADOMOSCI"? WARTO CZYTAC

Polecane posty

Gość cfyfcc,

?

Gość mem te ksiazke
ale nie moge przez nia przebrnac generalnie jest o tym, ze mozesz wszystko nakazac swojej podswiadomosci, a to sie stanie afirmacje jest tez inna ksiazka, chyba podobna tytul sekret

Gość mem te ksiazke
nie moge przebrnac przez nia jest jeszcze podobna sekret

teraz jest Tego pełno .. z perspektywy czasu wydaję mi się , że nie warto ... sekret z kolei napisany bardziej życiowo .. ale jest to raczej połączenie wszystkich metod w jedną całość.. zawsze można wyciągnąc jakieś wnioski

Gość maćkowy potwór
czytałam "sekret" i przez całą ksiązke miałam wrażenie że oglądam telezakupy mango w których relkamują jak być zajebiście szczęśliwym. Moim zdaniem wszystko sprowadza się do jednego: to co masz dziś jest skutkiem twoich wczorajszych decyzji. Zmień nastawienie na bardziej optymistyczne a wszystko się ułoży. Pamiętacie taką piosenkę "Marzenia się spełniają, tylko mocno, mocno, mocno w nie wierz. Ściskaj kciuki co sił, oczy zamknij też" To własnie mi brzęczało w uszach po przeczytaniu Sekretu;)

Gość mam te ksiazke
ja nie lubie takich bredni wczoraj chciałam czytac te potege podswiadomosci i normalnie nie moglam owszem, bede myslec pozytywnie w jakims stopniu to pewnie pomoze po co negatywizm w zyciu ale jest to jednak ksiazka pisana, dla......no, na pewno nie dla mnie podpiera sie historyjkami, ze kobieta wyzdrowaila, bo tak sobie mówiła ok, ale to sie nie zdarza czesto, ilez ludzi umiera na to miejsce....? a skad ja wiem, czy to prawda o tej kobiecie, jak to było za 7 gorami, za 7 morzami tam jest napisane, zeby uwierzyc w cos, wmówic to sobie i to sie stanie ok, sproboje ale to nie jest dla mnie biblia, rczej te ksiazki sa kopalnia pieniedzy dla autorów

Gość maćkowy potwór
a najbardziej mnie rozwaliła historia kobiety która schudła tylko dlatego że zaczeła sobie wyobrażać jak będzie piękna jak będzie szczupła

Gość bo idioci nie rozumieja
takich prostych rzeczy wystarczy przejechać sie do Częstochowy i zobaczyć ile było tam uzdrowię tu macie parę przykładów http://www.ultramontes.pl/rosarium.htm