Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość for...next

chciałaybyscie faceta po historii, polonistyce albo

Polecane posty

Gość for...next

socjologii, tudziez innym tego typu kierunku? Czy są w stanie wam zaimponować swoją wiedzą?

Gość for...next
W tym przypadku akurat najczęsciej przekłada się to na zarobki. Ale nie to jest tematem ;)

Gość ty szukasz faceta
zaleznie od kierunku jaki studiował? a ja naiwna wierze w miłość i takie tam :P

Gość for...next
nie mowie, ze kryterium jest kierunek skonczonych studiów, ale po prostu humanisci nie są w stanie mi zaimponować wiedzą, wydają mi się niemęscy ( wiem,że to uogólnienie i sa wyjatki ).Zastanawiam się jak na to zpaatrują się inne kobiety, które skonczyły scisłe kierunki?

Gość for...next
nie ;)

Gość nie bo co za facet idzie
na polonistyke, czytac wiersze, jakas ciota tylko

Gość hahhaahaa do kwadratu
Czy są w stanie wam zaimponować swoją wiedzą? A co ludzie kończący inne kierunki nie mają wiedzy żeby komuś zaimponować przygłupie? Z tego co wiem to historycy, poloniści, socjologowie mało zarabiają bo nie ma realnego zapotrzebowania na wasze usługi. Bez pieniędzy jesteś śmieć :classic_cool:

Gość hahhaahaa do kwadratu
nie mowie, ze kryterium jest kierunek skonczonych studiów, ale po prostu humanisci nie są w stanie mi zaimponować wiedzą, wydają mi się niemęscy ( wiem,że to uogólnienie i sa wyjatki ).Zastanawiam się jak na to zpaatrują się inne kobiety, które skonczyły scisłe kierunki? Bo humanista(polonista, socjolog, psycholog) to taki dziwny człowiek. Zna się na muzyce, ale sam nic nie napisze więc nie jest artystą. Psychologa bez problemu może zastąpić ścisłowiec matematyk, ale psycholog nie zastąpi matematyka. I tu dochodzimy do wniosku że ludzi dzielimy na 3 grupy: humanistów-polonistów, artystów, ścisłowców. Z tym że ścisłowiec nie zastąpi artysty,a artysta ścisłowca, a każdy z nich jest w stanie zastąpić humanistę za to humanista nie jest w stanie zastąpić ani artysty, ani ścisłowca :classic_cool: To udowadnia że liczą się tylko artyści i ścisłowcy, a humaniści to łajzy :P :classic_cool:

Gość nie bo co za facet idzie
hahahahahaaaa do kwadratu dobrze mówi.

Gość to sa nieudacznicy
a do tego paszczury

Gość hehe a tu sami tacy siedza

Gość nie chciałabym takiego
pociagaja mnie ścisłowcy ;)

Gość nie chciałabym takiego
i chyba wiekszosc kobiet tak ma ;)

ja jestem 'techniczna' chlopakow nei dobietalam po wyksztalceniu ale mam technicznego i bardzo mnei to cieszy - chyba z 'humanista' bym nei dala rady :D

Gość ZDEZORIENTOWANY CAŁKIEM
A CO MACIE DO TAKICH CHŁOPAKÓW? KA SIE ZAST. CZY WŁASNIE NA HIST. CZY FIL. POL. ISC?

Humaniście ciężko byłoby mi zaimponować swoją wiedzą(choć nie wykluczam takiej możliwości). Sama jestem umysł ścisły i mam skłonności ku mężczyznom z technicznym wykształceniem.

NO ALE PRZECIEZ ONI SA BARDZIEJ OCZYTANI, ELOKWENTNI OD TYCH PO POLIBUDZIE. TERAZ WSZYSCY TYLKO NA POLIBUDE IDA, NIEDŁUGO HUMANISCI WYGINA

A MOZE TU MI DORADZICIE JAKIE STUDIA WYBRAC, BO SAM JUZ NIE WIEM :O

ty szukasz faceta zaleznie od kierunku jaki studiował? a ja naiwna wierze w miłość i takie tam To chyba facet założył ten temat i pyta się o siebie

Chyba żartujesz, generalnie jest większość humanistów, technicznych jest stosunkowo mało. Teza o elokwencji nieprawdziwa, to zależy od konkretnego przypadku, fakt może nie mają takiej "gadki", ale ja nie lubię lania wody, filozofowania etc Acha no i oni chociaż wiedza jak wyłączyć CapsLock.

sorry, ja tez wiem jak, ale nie zwróciłem na to uwagi :P

a filozofia to jeden z trudniejszych kierunków

Nie szukam po kierunku studiów, ale z takim mam chociaż wspólne zainteresowania ;) i dlatego mnie do takich ciągnie Wykład z fizyki czy pomoc w majsterkowaniu to dla mnie jak gra wstępna :D

Gość agusiawrozu
No to ja Tobie powiem, ze najlepiej wybrac studia techniczne, ale do tego to trzeba juz miec leb nie od parady. Studia humanistyczne sa ciekawe, bo rozwijaja tak duchowo, ale kiepsko potem z praca (i nie mowia o stronie finansowej). Ja znam osoby po politechnice, ktore interesuja sie historia na przyklad i w ogole sa bardzo oczytane i tak dalej. I znam tez osoby, ktore sa po politechnice i nawet nie wyniosly konktrenej wiedzy na temat wlasnego kierunku studiow i pracuja teraz w magazynie z odzieza. Roznie to bywa w zyciu. Ale powiem Ci jedno- nie kieruj sie zainteresowaniami. Tylko potrzebami rynku. Zainteresowania zawsze i tak mozesz rozwijac.

na drugie mam julia-a Ty jakie studia skonczyłaś?

no własnie jedni mowia-kieruj sie zainteresowaniami,m inni-kieruj sie rozumem-zeby była praca po tym. Juz zgłupiałem całkiem...