Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karoolciaq

SĄ TU JACYS SZCZESLIWI???? ;)

Polecane posty

Zycie jest piekne...!!! Jestem mloda, zakochana, akceptuje siebie w pelni (mimo, ze jak kazda kobieta miewam kompleksy) ;). Kobiety cieszmy sie zyciem i sobą! Bedzie nam sie od razu lepiej zyc! Ja zmienilam swoje zycie...zaczelam doceniac drobne rzeczy, uprawiac sport, zdrowo sie odzywiac ( nie dla diety,bo jestem bardzo szczupla, ale dla wlasnej satysfakcji). A przede wszystkim zaczynam dzien od usmiechu! To naprawde dziala!!! ;)

Gość ona_rozczarowana
zazdroszcze ci... ja niestety tak nie umie... pozdrawiam i oby usmiech zawsze byl na twojej buzi:)

i ja tez ;) tez się cieszę drobnymi rzeczami, tym ze ptaszki spiewają, zielenią drzew, błekitem nieba a inni wogóle tych rzeczy nie zauważają...

akceptuje siebie całkowicie, mam wspaniałego faceta i normalną rodzinę. najważniejsze to chcieć być szczęśliwym, myśleć pozytywnie i nie skupiać się tylko na sobie. kocham moje życie :)

Gość izolda1982
ja też jestem szczęśliwa. moje motto to czerpanie radości z chwili. polecam!

ja!ja!ja też jestem szczęśliwa:D nawet najszczęśliwsza na świecie bo kocham i jestem kochana :D to najlepsze co może być :D i mimo tego że jesteśmy już razem 3 lata szalejemy za sobą jak nastolatki :D niech żyje pozytywne nastawienie :D

jak mi widziec takie wpisy!!! Cieplo sie robi na sercu! ;)))) Nauczylam sie , ze nie warto sie przejmowac glupotami, nie warto zadreczac sie kompleksami, nie warto przejmowac sie opinia zazdrosnych ludzi. Zycie jest piekne! My kobiety jestesmy piekne!!! Poza tym od kad tak podchodze do zycia, moj mezczyzna zmienil nastawienie do mojej osoby;))) Nasz zwiazek odzyl!;););) Ja odzylam!!!!

Mrówelka tez jestem z moim narzeczonym trzy lata!!!!!! ;) dla mnie to duzo, dla starszych stezem bardzo malo ;) Ale tu chyba nie chodzi o staz tylko o to co sie do siebie czuje:) Ja nadal mam motyle w brzuchu jak moj narzeczony sie zbliza ;););)

tak masz absolutną rację, jest wspaniale móc cieszyć się z drobiazgów, najgorsze jest to jak ktoś patrzy tylko na złe strony swojego życia a nie patrzy na to że ktoś o niego dba, że jest zdrowy, ma co jeść itp. czegoż więcej trzeba do szczęścia ?:D:D:D

Ja jestem szczęśliwy, bo mam wspaniałą żonę, cudownego synka i ogólnie jesteśmy zdrowi fizycznie ina umyśle także...:-D

Ja też mam motyle w brzuchu:D uwielbiam z nim być , nigdy mi się nie nudzi i wiem że tajemnica tkwi w tym żeby się cały czas starać i pielęgnować związek choćby drobnymi gestami. a nie stwierdzić że na poczatku to było a fajnie a teraz to już no.. od wszystkich koleżanek to słyszę i nie moga się nadziwić że może byc inaczej

a ja mam czasem wrażenie że nie jesteśmy do końca zdrowi na umyśle ale miłość robi swoje:D:D:D mamy swój świat:D i jesteśmy szczęśliwi:D

Gość aniamania
ja kocham i jestem kochana,i jestem mega szczesliwa + strach ze przestanie :(

aniamania nie odwalaj kaszany i nie wprowadzaj złych myśli:) nie wolno tak myśleć a nawet jak przestanie kochać to znaczy że nie wart Ciebie i tyle