Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona w rozpadającym się małżeń

jakie dla nich jesteście?

Polecane posty

Dziewczyny jakie jesteście dla swoich chłopaków, mężów? bo zastanawiam się czy to głównie moja wina, że w naszym małżeństwie się sypie:( jak zachowujecie się w stosunku do partnera, robicie jakieś niespodzianki, gotujecie itp?

nie2 nigdy nie jest wina tylko po jednej stronie!!!! a jak jest źle, to oboje się do tego przyczyniliście! nie tylko ty! i nie wiele pomoze, że będziesz robić obiadki, sprzątać, prać, czekac z kapciami w drzwiach! a co się stało?

Czasami wysylam narzeczonemu zdjecie np. moich piersi, zeby obudzic w nim wyobraznie ;) To dziala!

ostatnio ciągle się czepiam męża marudzę bo prawie nigdy nie ma go w domu - a jak go nie ma to jak ma być dobrze? prawie wcale nie rozmawiamy, siedzę w domu z córeczką i czasem mam dość bo np mąż zawsze ma swoje plany, nie zapyta czy potrzebuję trochę czasu, robi swoje a ja muszę się dostosować

Gość Maria a la lune
życie jest takie krótkie, że szkoda czasu na złe związki...I nie szkoda ci czasu na niedbanie:)? o związek...

Gość Maria a la lune
dbamy oboje:D Mój wysyła mi fotki nagiego torsu;) i szabli;) Ja kazałam mu kupic tiul:P;) Ja nie gotuje;) Umiem piec ciasta i robic sałatki, kanapki;) gotuje on:):P

ja nie zarabiam, nie gotuje( męża nie ma co drugi dzień w domu, a w te dni co jest to albo jemy u moich rodziców albo mąż wychodzi rano wraca wieczorem na godzine do domu i idzie do pracy na nocke)

Gość dfghjk
faktycznie żona która ugotuje coś dla meża to niespodzianka -hahaha mamy XXI wiek i czuje się jakby wszędzie były Jolki Rutowicz

Gość u1
Siedzisz w domu nic nie robisz i masz pretensje? Pewnie mąż w brodę sobie pluje, że się ożenił.

Gość taka jednaaaaaaaa
wiesz bo w takim związku jak jedna osoba pracuje to zawsze coś szwankuje,radzę Ci poszukać pracy choćby na 1/8 etatu chodzi o Twój kontakt z otoczeniem;) i jeszcze jedno musicie z mężem mieć swój czas;) nie dzieci praca dom tylko WY to jest najważniejsze i to tworzy w większości kobieta;):D

Gość kochanna ewwa
musicie sobie kupic belę tiulu:P tiul to rada na wszystkie problemy;):P

a ja i uprałam i ugotowałam i sex zawsze był i się stroiłam,też się sypie ,więc nie ma reguły chyba jak rozmów braknie to się sypnie wcześniej

Tak to już jest, gdy kobieta nie wie co mężczyzna od niej oczekuje i gdy mężczyzna nie daje tego co potrzeba kobiecie.

Gość taka jednaaaaaaaa
ewka przestań z tym tiulem bo znowu zadyma będzie:D;)

Gość kochanna ewwa
zadyma:P? czemu? z kim:)?

Gość taka jednaaaaaaaa
ano wczoraj jedna kazała ciulowi jednemu po tiul zapindalać;):D:D:D:D

Gość kochanna ewwa
No, pamietam:) To byłam ja:D ciekawe czy kupił;):P

Może jestem wścibski a przy tym mało domyślny (jestem tylko facetem) i pozwolę sobie na zadanie pytania - w czym ten tiul ma pomóc?:)