Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CałaOna

Brak okresu- biały śluz

Polecane posty

Kochane, okres miałam dostać 25 lipca, do dzisiaj go nie widac. Zamiast tego zaobserwowalam u siebie bialy jak smietana sluz. Nie mam zadnych bolow piersi ani brzucha.Od mniej wiecej 2 tyg meczy mnie zgaga zazwyczaj wieczorem i czasem mnie mdli.Zadnych innych objawow. Czy to może być ciąża?

Gość ghjkkk
2 dni spóźnienia jeszcze nic nie znaczą, a biały śluz może być równie dobrze przed @ jak i w ciąży.

Gość Mauuu
Kup test

a kiedy współżyłaś i czy doszedł w tobie i czy zabespieczenie było czy nie .. więcej szczegółów ???

We wszystkie a na pewno w wiekszosc dni plodnych wspolzylam doszedl we mnie bo staramy sie o dzieciaczka.

Gość 2 dni to nic strastnego

przeciez pisalam ze w niedziele powinnam dostac okres a dni plodne ma sie ok 2 tyg przed okresem wiec teraz ich nie mam:)

Gość lenusia
z forum się nie dowiesz idz do apteki i kup test najprościej i najszybciej aha młdlosci w ciaży są dopiero po kilku tygodniach więc pewnie to twoja wyobraznia:)

to najlepiej bd jak kupisz test i sprawdzisz bo jezeli w dni nieplodne masz taki sluz to nie wykluczone ze ciąża albo byc może jakas zwykla infekcja najlepiej bd jak odwiedzisz lekarza

Gość hjbmnbmnbmn
dokladnie, mdlosci, sikania itp zaczynaja sie dopiero kolo 2, 3 tyg po spodziwanym okresie, a bialego sluzu nie mialam nigdy, obecnie jestem w 22 tyg i do tego czasu jest sucho jak na pustyni..

Gość ryska69
zrób test, będziesz wszystko wiedziała :) a jak narazie nie będziesz miała żadnych objawów :)

ja tez nie miałam upławów w ciąży 2dni spóźnienia to rzeczywiście nic. Objawy przez Ciebie wymienione występują później, na tym etapie powinnaś się czuć jak przed miesiączką tzn. bóle miesiączkowe lub mocniejsze, ból piersi, wrażliwe sutki, ewentualnie kłucia jajników bez testu się nie obejdzie, jeśli jesteś po terminie miesiączki możesz go zrobić o każdej porze

Gość nanananna
ciąż jak nic dla potwierdzenia zrób test

Gość kup test dziewczyno
Ja nie miałam żadnych objawów. Nawet śluzu nie miałam. Zupełnie nic. Okres nie przyszła więc następnego dnia zrobiłam test i była bledziutka kreska. Teraz jutro będzie 7 tydzień.

Gość parararaaa
a ten śluz masz ciągnący prawie jak płodny tylko mlecznobiały?

taki bardziej chyba zbity jak galaretka nie dotykalam go bo nie jest go duzo i zauwazylam przy siusianiu ale jest mocno bialy.

Gość parararaaa
ja mam taki ciągnący, troszkę jak galaretka, pierwszy raz w życiu mam taki, zastanawiam się czy to nie ciąża bo współżyłam w dni płodne okres ma być jutro-pojutrze

Gość Gelus
nie mam pojecia,ale gaga to jeden z objawow ciazywiec bardzo mzliwe ze to jest poczatek objawow zwiazanych z ciaza .podrawiam :)

U mnie właśnie już w terminie spodziewanej miesiączki był ból piersi i właśnie dużo białego śluzu- jak na owulację tylko ciut inny. Oczywiście że mogą być objawy, poziom HCG przekracza już masę razy normy :) Nudności i wymioty były później, ale wiem że i wcześniej się zdarza. I za pierwszym, i za drugim razem pierwszy objaw to była senność. Na zgagę na pewno za wcześnie, ale mi się inne objawy pokrywają :) Bólów brzucha nie miałam. Pewnie że może być, spokojnie rób test- nawet wieczorem, to może już teraz się ucieszysz, możesz powtórzyć rano jeśli wyjdzie negatywny. Jeśli pozytywny- to tylko betaHCG z krwi jeszcze zrób :) Powodzenia.

Gość historynka a dlaczego
na zgagę za wcześnie? To progesteron powoduje w ciąży tzw zgagę i właśnie na początku ciąży kiedy to poziom progesteronu wzrasta może pojawić się zgaga. W późniejszej ciąży, w końcówce zgaga jest powodowana bardziej przez rozrośniętą macicę która uciska na żołądek i wszystkie inne narządy. Podobnie jest z częstym sikaniem.

Gość progesteron
progesteron powoduje mdłości, a nie zgagę

Ja właśnie słyszałam tylko o tej drugiej wersji, tzn. że duża, uciskająca żołądek macica powoduje zgagę, nie wiedziałam o progesteronie. Ale zgagi nigdy w życiu nie miałam więc ekspertem nie jestem :) A z sikaniem jest dość szybko, przecież nawet ta nieduża macica praktycznie "leży" na pęcherzu, sama widzę po sobie, tylko w ciąży budzę się na siku w nocy, nawet teraz (a to dopiero początek 3. miesiąca). CalaOna, zrób test i nie martw się, rano powtórzysz :) Ja tam robiłam dwa dni po spodziewanym okresie, zrobiłam i wyszłam na te 5 min, kreska była słaba ale zdecydowanie widoczna ;) Trzymam kciuki.