Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CałaOna

Brak okresu- biały śluz

Polecane posty

Gość progesteron zwiodcza mięsnie
gładkie i steruje pracą całego układu pokarmowego. U jednych powoduje zgagę u innych mdłości a u jeszcze innych biegunki albo zaparcia. Wszystko to zależy od danego organizmu i jest bardzo subiektywne, dlatego zgagę, mdłości zaparcia i rozwolnienie zalicza się do subiektywnych objawów ciąży.

jutro rano zrobie test. trzymajcie za mnie mocno kciuki. tak bardzo pragne ujrzeć dwie kreseczki!!!

Gość na pewno bedą dwie
mam takie przeczucie :) Daj jutro znać co wyjdzie.

Tylko martwi mnie to ze nie boli mnie brzuch jak na okres a tak podobno na poczatku ciazy jest ani piersi. za to pojawily mi sie zyly widoczne na brzuchu nogach i wydaje mi sie ze delikatne na piersiach.

CałaOna, przeważnie kobiety w ciąży właśnie bólami brzucha się martwią :) Ja nie miałam w pierwszej wcale (do 18 tyg.- ale to już komplikacje były), teraz też żadnych, trochę mi się brzuch napinał ale na to magnez biorę. To nie jest żaden "klasyczny" objaw ciąży :) Nie wiem w ogóle skąd to zdanie o objawach jak na miesiączkę, mnie tam piersi przy owulacji bolały a nie przed okresem. Ze śluzem podobnie i z rozdrażnieniem.

Gość cała ona mnie nie bolał
brzuch, zabolał może dwa razy, ale nie samym początku tylko w 6 tyg jak się zaczęła macica sporo powiększać. Piersi też nie bolą. Nie mam żadnych objawów.

Gość LadyinBlack04
tAK TO CIĄŻA B-)

jutro zrobię:) nie moge wytrzymac ale jakos przetrwam do rana:) boję się tylko rozczarowania:(

Póki nie ma okresu, jest jakaś nadzieja. A chyba nawet jak i okres się zacznie, bo i tak bywa. Będzie dobrze ;) Nic na siłę. Śpij spokojnie, a rano pisz :)

Gość gość
Mam mały problem a mianowicie od 1.5 roku nie biore tabletek antykoncepcyjnych i mam nie regularne miesiaczki. od prawie roku z mezem staramy sie o malenstwo ale nic z tego. od pewnego czasu zrobilam sie bardzo zmeczona boli mnie podbrzusze co kilka dni wydobywa sie ze mnie taki bialy sluz, raz jest gesty raz bardzo wodnisty, czasem jest miewam mdlosci jak patrze na niektore posilki a czasem mam tak ze jem cos co nigdy mi nie smakowalo. nie chce narazie robic testu bo zalamie sie dllatego moze ktos tu mi cos poradzi.

Gość gość
Kup sobie test, lub idź do ginekologa, ja też miałam dość mocne upławy i też nie dostałam miesiączki, a okazało się, że po prostu ze stresu i obawą przed ciążą i że nie miałam owulacji miesiąc przed nie dostałam miesiączki! Nie bój się i idź po prostu kup test, lub ginekolog rozwieje twoje wątpliwości :)

Gość Dziwni jestescie
Wszyscy mówicie ze na zgage albo nudnosci zdecydowanie za wczesnie , a może ona zaszła zaraz po zakonczeniu @ ? prawda jest taka ze wszystko zalezy od organizmu każdej z nas i to ze ktos mogl zajsc wczesniej nizeli w dni plodne jest mozliwe , moja kumpela zaszla tuż po zakonczonej @ i sama nie mogla sie nadziwic , wiec radze zrobic badanie HCG , albo test ciążowy , albo badanie z krwi co zawsze jest o niebo pewniejsze niż test , bo testy sie myla .

Gość jejkuuBojeSie
CałaOna też tak mam , test negatywny okresu brak , ( bolał mnie brzuch niesamowicie przez 2 dni , tyle ze bolal mnie caly a nie podbrzusze tak jak zawsze ) pozatym od 4 dni mam mdlosci ( tak jak przed okresem ) sennosc , bol żołądka . Robilam dzis test a spoznia mi sie okres 11 dni i chyba nie bedzie juz dwoch kresek :( , choc czuje sie inaczej niz przed okresem i mam bialy ciagnacy sle sluz , chcialabym z mezem miec dzidziusia :(

Gość BETAdziwnajakas
Witam , robialm dzis badanie beta hgc ktore wynosi 1mlU/ml , jak robialm badanie kilka mieisecy temu to wynik byl 1,00 mlU/ml , jestem ciekawa dlaczego nie ma tego 00 po jedynce , badanie robilam w tej samej pracowni co wczesniej , co o tym myslicie ?

Gość gość
Cześć mam od kilku dni biało mleczny śluz ostatnio miałam serowaty. Piersi mnie nie bolą tylko podbrzusze. Mam swędzenie warg środowych :( okres spóźnia mi się około 5 dni. Dodam że mam nie regularny. Nie uprawiał am sexu tylko peeling ale nie przypominam sobie aby była sytuacja żebym coś mogła przenieś na palcach. Co to może być?

Gość gość
Peeling czego? Ciała czy twarzy? :D

Gość gość
Jakie wy tutaj pieroly piszecie kazda ciąża przechodzi inaczej zalezy od organizmu kobiety ja obecnie jestem koniec piątego tygodnia a wymiotuje od dwóch tygodni lepiej kup test choć nie zawsze odrazu wychodzi i trzeba powtórzyć po kilku dniach

Gość gość
Mi po tabletce ellaone spoznia sie juz tydzien... dwa testy wyszly negatywne, ale nadal sie martwie. Czytalam o pierwszych objawach ciazy i zadne mnie nie dotycza (ale to dopiero jakies 15 dni od stosunku, wiec moze to za krotko na ewentualne objawy). Mam natomiast wodnisty, metny sluz, czy to oznaka zblizajacej sie miesiaczki?

Gość gośćpa
Mam to samo jak u ciebie to się skończyło ? Ten śluz mnie nie pokoi