Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotkaaaaaaaaaaaaa

jaki kupic laptop

Polecane posty

Gość dorotkaaaaaaaaaaaaa

czesc ludziska chce kupic sobie laptopa ale nie wiem jaki taki w cenie 2,000-2,500 ale nie wiem jakie parametry powinien miec a nie chce by w sklepie wcisneli mi bubel laptop tylko dla swojego uzytku

Gość kup Asusa K52F
procesor Intel Core i3 albo i5, a nie żadne AMD, nie zawracaj se nawet dupy laptopami z procesorem AMD, bo AMD są dużo gorsze od Inteli RAM ze 4 GB zintegrowana karta graficzna dysk ze 320 GB

a do czego zamierzasz do używać? bo laptopy praktycznie nadają się tylko do przeglądania netu i prac biurowych

Gość kup Asusa K52F
A no i tego Asusa co piszę znajdziesz w takiej cenie jak piszesz.

Gość dorotkaaaaaaaaaaaaa
do uzytku domowego,pograc,pobuszowac po necie,muzyka takie tam.tylko dla mnie,nic związanego z pracą

Gość kup Asusa K52F
taki Asus K52F będzie świetny do takich zastosowań

Gość dorotkaaaaaaaaaaaaa
dzieki za pomoc

pograć -> za 2500zł kupisz kompa (samą jednostkę) która przewyższy osiągami laptopa za 10000zł muzyka -> laptop ma bardzo kiepskie głośniki film -> laptop ma bardzo kieską matrycę w porównaniu z monitorem LCD laptop przy dużym obciążeniu w grach podziała z godzinę na baterii laptop ma o wiele słabsze osiami jeśli chodzi o przeważanie grafiki (czyli o nowych grach zapomnij a i te sprzed 2 lat będą na nim haczyć w wysokich detalach) plusami laptopa w porównaniu do PC jest tylko jego mobilność i to że ma baterię na której trochę się posiedzi jak nie ma prądu... ale czy jest to warte przepłacania jeśli komp jest ci potrzebny do grania, filmów, muzyki, oglądania zdjęć itp?

Gość dorotkaaaaaaaaaaaaa
stacjonarny jest lepszy od laptopa???

Gość sgbsgbsb
Bez przesady że stacjonarny lepszy. Jeśli się nie gra w najnowsze gry to laptop sprawdzi się doskonale. To gry są najbardziej wymagające. Oczywiście stacjonarny o podobnych możliwościach jest zdecydowanie tańszy.

pod względem osiągów? komp za 2000 złotych ma trochę mniejsze osiągi niż najnowszy laptop za 10000 złotych :D