Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irfan

Palma sabałowa przeciw łysieniu

Polecane posty

Gość Irfan

mężczyzn i kobiet ?Na opakowaniu Maxiprost (tylko palma sabałowa tabletki 1- 2 dziennie) pisze,że nie mogą używać kobiety i oczywiście dzieci.Wiadomo, że palma sabałowa zapobiega najczęściej wypadaniu włosów u mężczyzn i kobiet.Ten lek roślinny przeciwdziała przemianie testosteronu mężczyzn i kobiet w dihydrotestosteron, który jest odpowiedzialny u mężczyzn za łysienie, przerost i nowotwór prostaty.Działa też przeciwzapalnie palma.I jak to jest z palmą sabałową i łysieniem, zewnętrznie, wewnętrznie ?

Gość gość
Czytałam kilka artykułów o tym, że palma sabałowa, dobrze wpływa na łysienie i wszystkie problemy z włosami. Jak ktoś jest zainteresowany, to na tej stronie można znaleźć palmę sabałową nuvivit.com/pl/c/Dla-Mezczyzn

Gość gość
Palma sabałowa na łysienia naprawdę działa! Sprawdziłem to na sobie! Byłem prawie łysy i nic nie pomagało. 23 lata a zakola jak u staruszka :/ poczytajcie troche o tym http://www.zyj-zdrowo.pl/palma-sabalowa-na-lysienie/ Naprawdę polecam wszytskim chyba że stac was na przeszczep

Gość PiotrW
Z doświadczenia wiem, że lepiej od razu zastanowić się nad zabiegiem mikropigmentacji micro haar. U mnie nic nie pomagało i tylko ta opcja sprawiła, że znowu zacząłem wychodzić do ludzi. :)

Gość gość

Łysienie to jest dość indywidualna sprawa bo każde łysienie ma swoją indywidualną przyczynę. To jest dość ważne żeby te źródło najpierw rozpoznać zanim zacznie się terapię. U mnie przyczyna jest genetyczna. W mojej sytuacji dużo dała kuracja przez serum Hair Medic, ten preparat jest o tyle warty polecenia że generalnie działa na łysienie o różnym źródle, wyjątkowo wszechstronna uniwersalna terapia.