Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadu gadu gadu

nieaborcja

Polecane posty

Gość kapucha
moze chca sie realizowac a nie zajmowac domem? najpierw skonczyc studia znalezc prace a pozniej zaozyc rodzine a nie totalnie nieprzygotowane stac sie matkami. a pozniej sie je obwinia ze porzuciy swoje dziecko i zostalo ono znalezione na smietniku albo cos w tym stylu.

Gość gadu gadu gadu
no tak trzeba małe dziecko skazać na śmierć przez głupotę kobiety??

Gość af
o tym czy się jest dojrzałym, czy się chce robić karierę itd. a nie siedzieć przy dziecku należy myśleć przed seksem a nie po, gdy już dziecko w drodze! w innym wypadku to jest totalny brak odpowiedzialnośći

Gość kapucha
a glupota faceta gdzie? chyba ze to jest niepokalane poczecie to ok. ja tam jestem za aborcja i tyle w temacie

Gość gadu gadu gadu
jestem młoda jestem mamą mam 22lata ale nie uważam że zmarnowałam sobie życia bo mam córkę....jestem przerażona bo naprawdę na tym forum szukają miejsc na aborcję!!!

Gość Maskom202
więc skoro nie są gotowe na macierzyństwo to niech sie nie kochaja dla mnie to największa głupota i idiotyzm odkładać macierzyństwo na rzecz kariery ;/ www.dyskrecja.pl

Gość gadu gadu gadu
kapucha szkoda że ciebie matka nie usunęła

Gość kapucha
gadu gadu gadu -> tez tak czasami mysle :P

Gość Prażynka_87
jak ktoś nie jest świadomy konsekwencji to nie powinien poprostu uprawiać seksu. Aborcja to morderstwo.

Gość gadu gadu gadu
a wasze jakie jest zdanie??moje takie że jestem za aborcją tylko wtedy jak dziecko miało by się urodzić bardzo chore

Gość kapucha
a jak kobieta zostanie zgwalcona albo matka moglaby przy porodzie umrzec to nie?

Gość Prażynka_87
hmmm....nie wiem co w przypadku zagrożenia życia matki lub gwałtu - ciężko mi powiedzieć. Ale nikt ludziom nie dał prawa do decydowania - kto może żyć a kto nie. http://www.youtube.com/watch?v=DZf9I0zVT-U

Gość gadu gadu gadu
ja aborcji nigdy nie uznam....nawet przy gwałcie....a zagrożenie życia??no cóż każdy poród to zagrożenie