Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaa

problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość taaaa

Poklocilam sie z chlopakiem:( jest mi z tym strasznie zle:( poszlo o to ze wiecznie nie ma czasu zeby przyjechac a nigdzie nie pracuje:( mam dosyc:( tak bardzo go Kocham:(

Gość taaaa
gdyby mial mnie w dupie to by ze mna nie byl:( jestesmy juz 2 lata ze soba, wiem ze on tez mnie kocha tylko on nie widzi tych problemow co ja:(

Gość narzeczona małego głoda :P
ma cie w dupie tyle w tym temacie.:D co racja , to racja :D

Gość widzialy gały co brały
jst z toba dla... dupy ;) a ze ma cie w dupie to inna sprawa :D

Gość taaaa
oceniacie odrazu a go nie znacie;/ jesli chodzi o seks to on nie nalegal, sama sie zdecydowalam wiec nie jest taki jak myslicie

e tam ,weź przestań , na ruchanko przecież przyjeżdża .:P:P:P

Gość Maskom202
no raczej tak dokładnie daj spobie spokój zostałaś poprostu olana kicha ;/ www.dyskrecja.pl

jeśli ma kasę i czas aby przyjechać to to jest raczej dziwne że nie che się spotkać choćby raz na tydzień (i nie mówię tu o spotkaniach tylko na seks)

Gość taaaa
spotykamy sie dwa razy w tyg przewaznie, kiedys bywalo czesciej. Tylko ze czasem wyskoczy mi z czyms w ostatniej chwili, doslownie z jakas pierdola i widzimy sie tylko w weekend a mnie to wkorza. Dla mnie to malo...

jeśli ma możliwość przyjazdu to prawdopodobnie jest z tobą tylko dla twojego ciała

Gość taaaa
nie, poprostu widocznie on nie potrzebuje sie widywac tak czesto jak ja bym tego chciala:( on nie bedzei sobie autka brudzil jak jest deszcz:(:(

kurna ! ma inną i tyle! a ty jesteś w razie czego:D

Gość taaaa
bez przesady

Gość taaaa
uffff przyjedzie jutro:) bedziemy musieli powaznie porozmawiac

a jak będziecie w związku małżeńskim to też będziecie się widywać raz na dwa tygodnie? i auto czyste jest dla niego ważniejsze niż przyjazd do dziewczyny... ty naprawdę chcesz z kimś takim być?

Gość taaaa
jak bedziemy w zwiazku malzenskim to chyba jasne ze bedziemy mieszkac razem wiec bedzie zupelnie inaczej. No jak mam szkole to czesciej niz dwa razy w tyg to sie nie da ale teraz wakacje wiec myslalam ze bedzie lepiej a tu dalej tak samo:( na poczatku wakacji mialam problemy wiec siedzialam w domu, nigdzie nie jezdzilismy a teraz caly czas pada i nawet nie da sie jechac gdzies na caly dzien zeby sie rozerwac:( za malo czasu spedzamy ze soba i nawet nie ma sobie kiedy wyjasnic pewnych spraw:( nie chce go stracic, jest dla mnie wszystkim:(

Gość taaaa
jak to nie jestesmy razem/ nie rozumiem;/

Gość taaaa
Jak mu przemowic do rozumu?:( prosze pomozcie:( co mam mu powiedziec zeby wkoncu zrozumial pewne sprawy...nie moge go stracic:(

Jesli komus powinnaś przemówić do rozumu to sobie. Chcesz żebrać u niego o odrobinę uwagi i poświęconego jakże cennego czasu, którego mu nie zabiera ani praca ani żadne inne obowiązki? Zacznij szanować siebie, bo inaczej nie ma co liczyć na szacunek innym w tym także twojego chłopaka.

Gość taaaa
nie, ja czegos nie rozumiem. Co dziwnego jest w tym ze ja chce spedzac wiecej czasu z osoba ktora Kocham?:(