Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielono mi jakoś

polaczek na wakacjach

Polecane posty

Gość zielono mi jakoś

obserwuje i stwierdzam ze opinie o polaczkach ze słomą wystającą z butow to prawda..wstyd mi za wlasne spoleczenstwo..bylam w weekend nad morzem...Jezu ..Polak na wakacjach to żenada ! poza krajem to już lepiej unikac miejsc z polskimi turystami! kilka przykladow z soboty i niedzieli. facet zatrzymuje auto przy ulicy, teren wjazdu do miasta , ludzie , samochody facet zaczyna sikac sobie ot tak na trawnik, zrobil co trzeba i odjechal!! i zeby nie bylo_ auto dosc drogie, ON raczej zadbany i rejestracja duzego miasta... potem jemy rybke w barze, pojawia sie rodzina ze Szwecji - jak dla polskiej rodzinki - kosmita nie mowiacy po naszemu wiec? przez czas posilku pewna polska familia gapila sie wrednie na nich a na koncu tatus -przewodnik- do syna z palcem wskazujacym na Szwedow mowi: ' o posluchaj a to sa obcokrajowcy!' zastanawialam sie kto byl kosmita ONI czy ten tatus???:( w recepcji .. pewien nowobogacki co to przyjechal nad morze do niezlego hotelu częstuje sie garsciami malymi cukiereczkami ktore tak formą grzecznosci sa wystawione i cieszy sie jak dziecko bo zrobil to jak Pani z recepcji nie patrzyla, nakladl do kieszeni ( a co tam dla dzieci bedzie mial i zaoszczedzi! ) i przed hotelem opowiadal dzieciom jakiego podboju dokonal :( wieczorem...do pobliskiej kawiarenki wchodzi facet z psem , wisi kartka" wejscie bez zwierzat' ale co tam! wchodzi! pani grzecznie zwraca mu uwage a on krzyczy na nia ze jak placi to wymaga:( i nie wazne ze nam popsul atmosfere i narobil halasu a wystarczylo psa (owczarek) zostawic przy wejsciu...nie on musi pokazac.. pomijam ze Polacy klaszcza w samolotach jak wyladuje , potrafia zabierac co sie da z hoteli, zalatwiac sie do basenow ( widzialam niestety ..) i robic mase innych glupot ktorymi nie bede was tu zanudzac.....czemu tak jest? czemu Polak to coraz czesciej spocony pan ze skarpetami w sandalach i wlosami pod pachami latem ( bo ogoleni to wszak zawsze TYLKO geje ..) ale za to pozlacanym bazarowym łańcuchem na szyi lub nowym audi...czemu kobieta to tipsy, obcasy na szlakach gorskich! i podroby marek a co czwarte slowo to przeklenstwo ? czemu rozmowa z dzieckiem ogranicza sie do PRZESTAN! bo powiem ojcu! zero logiki, wyczucia, serdecznosci...wstyd ..wstyd...zasciankowo! daleko nam jeszcze..........

Co racja to racja, ale kurna, właśnie się dowiedziałam że mój facet jest gejem, bo goli się pod pachami !! (Oo) O żesz...

Gość hihihihi ups
oj tak racja w tym co piszesz , jak ktos siedzi w tym kraju i nie ma porownania to moze i lepiej, jak juz wyjedziesz i zobaczysz ...potem to dopiero szok ...Polska to taka wioska majaca aspiracje na wielkia metropolie :(

Tak to prawda co piszesz. Polska to piękny kraj, ale Polacy, te małpy człekokształtne go strasznie zatruwają. Z czego to wynika? Nie wiem. My to mamy po prostu w genach. Wystarczy zagłębić się w historię, czasy rozbiorów. Jak zachowywała się nasza "patriotyczna" szlachta w tamtym okresie? To nie przez imperializm sąsiadów upadło nasze państwo, tylko przez zachowanie Polaków. Sam marszałek Piłsudski mówił o Polakach "naród wspaniały, ale ludzie chuje". i tak zaiste jest. Jesteśmy zdolni do pięknego zjednoczenia jak papież umrze czy rozbije się Kaczyński, ale na co dzień jest jedno chamstwo, prostactwo, kurewstwo i złodziejstwo. Pamiętam w jakimś piśmie motoryzacyjnym był raz dodatek wakacyjny o różnych krajach. I z Austrii czy skądś było zdjęcie znaku drogowego z napisem po Polsku "zakaz sikania na poboczu". A z tym golenie pach to prawda że tylko pederaści się golą pod pachami. Bleee, jak można się pod pachami golić, a fuj.

Gość cecil89
The Kiszka, to "( bo ogoleni to wszak zawsze TYLKO geje ..)" była ironia ;)

Gość muchomor..
cecil tepaku sama nie zrzumialas