Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczciwa

Kłamstwo? czemu?

Polecane posty

Gość uczciwa

Witam od kilku dni dreczy mnie przyjaciółka mojego chlopaka , kilka lat temy chodzili ze soba okolo 2 miesiecy a ja z chlopakiem jestem 6 miesiacy - dzis doskonale sie dogaduja i psza ze soba nawet a moze i dosc slodkie smsy , jak sie spotkaja to gadaja godzinami , a jak sie pytam cczy sie odzywa to klamie ze nie czy cos ukrywa przedemna?????

Gość Glupia jestes
skoro klamie to albo ma cos do ukrycia albo jakies zaburzenia osobowosci..Moze klamie,bo wie ze bedziesz zla...? a Ty jakie masz podejscie do jego przyjaciolki ?? znacie sie?lubicie?

Gość uczciwa
dwa razy sie widzielismy na imprezie w rozmowie normalnie , ale jesli tak jest w czasie rozmowy to czemu ukrywa ten fakt?

Gość Glupia jestes
Moze tez chciec miec troche wolnosci a z nia naprawde laczy z nia przyjazn.Bo skoro tyle lat sie znaja to czemu nie sa razem ? Ale .. klamstwo to klamstwo.. Moze bac sie ze nie zrozumiesz ich przyjazn ..albo Ona wie, zbyt wiele o nim i nie chce zeby czasem cos sie wydalo(jesli sie z nia zbyt mocno skumplujesz)

Gość uczciwa
wlasnie kłamstwo to kłamstwo widocznie cos ma do ukrycia bylo powiedzine jasno na poczatku ze lepiej powiedziec prawde niz klamac - jak pozniej wyjdzie na jaw klamstwo to bedzie jeszcze gorzej

moze poprostu nie chce Cie stresować nią? powiedz mu poprostu że wszystko wiesz. tylko nie wypominaj. na spokojnie ;)

Gość uczciwa
powiedzialam juz , przosil ale nadal jest to samo

Gość uczciwa
chyba narazie odczekam i zobacze co bedzie dalej

Gość Antominka
A ja myślę, że raczej chodzi o brak zrozumienia z Twojej strony. Że zaczniesz zabraniać mu się spotykać, więc woli Ci o tym nie mówić, co by Twoich uczuć nie ranić. Ja tak mam ze swoim mężem. Rozmawiam z przyjaciółmi, czasem się widujemy, i choć to są normalne, zwykłe rozmowy to po prostu boję się wybuchu zazdrości, czego już wielokrotnie doświadczyłam z jego strony.. Uraz jest uraz. A zatajanie prawdy nie zawsze musi oznaczać kłamstwo i robienie czegoś złego. Bo ja nie uważam, żeby rozmowa z przyjacielem była czymś złym... Zła jest chora wyobraźnia, która może wytworzyć nieprawdziwe obrazy, a Ty w nie uwierzysz, że są prawdą...

Gość uczciwa
masz racje , ale ilka razy w innych zwiazkach przezywalam to samo ,ale duzo moze jest racji w ty co piszesz :)

Gość Antominka
Jeśli Cię zdradzi, to prędzej czy później się o tym dowiesz. I to będzie oznaczało tylko jedno - że do siebie nie pasowaliście i tyle no i że nie ma czego żałować... Ale lepiej jest ufać, niż dać się ponieść wyobraźni podsuwającej chore obrazy.. i zazdrości. Niestety bardzo dobrze wiem jak to jest być szantażowanym i jak to bardzo negatywnie wpływa na psychikę...

Gość uczciwa
to czemu dzis nie sa razem jakiedysl byli i dzis sie tak doskonale rozumieja?

Gość no i sru :D
ja tez mam przyjaciela z ktorym sie dobrze rozumiem, ale nasza znajomosc opiera sie tylko na rozmowach na gg.On ma kobiete i dziecko z nia a ja mam faceta.. ale to naprawde tylko przyjazn , chociaz ani on nie zna mojego faceta ani ja jego kobiety..

Gość no i sru :D
a czemu nie sa razem ? bo sa dla siebie aseksualni..

Gość uczciwa
ja nie moge jakos uwierzyc w przyjazn meska damska

Gość Antominka
To, że nie możesz w nią uwierzyć, nie znaczy, że jej nie ma. Widać po prostu Ty jej nie doświadczyłaś i tyle..

Gość uczciwa
Niew wiem czemu ale przez e klamstwa stracilam polowe zaufania do faceta :(