Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16:36

Zarządzanie Logistyką czy Transport i Logistyka co wybrać ?

Polecane posty

Witam borykam się z problemem wyboru studiów I-wsze studia to zarządzanie - zarządzanie logistyką natomiast II-gie to studia ekonomiczne transport i logistyka. Znajdzie się ktoś obeznany kto mógłby doradzić który z tych kierunków jest 'lepszy' a może oba są dobre ? Pozdrawiam i liczę na kilka dobrych odpowiedzi

Gość można powiedzieć
wygląda mi to na AE Katowice :p

Zarządzanie to na GWSH w Gdańsku a Transport i Log. - UG .

Gość wybierz to z ekonomia
za duzo mamy juz magistrow zarzadzania ;/ a AE w Katowicach to syfff!!! studiuje tam i nie polecam ;/

Tak też sobie planuje iść zaocznie na te studia.. w tygodniu praca a w weekendy szkoła. Tyle że czas mi się kończy pomału ii muszę się w końcu zdecydować..

Niee koleżanka z 3miasta niestety ^^ kolega z STG :p a co myślisz o tym zarządzaniu logistyką na GWSH ? orientujesz się czy warto ?

Problem w tym że nie wiem co chcę robić .. śmieszne to i smutne ale taka jest prawda.. myślałem o tej logistyce - chodzę do szkoły policealnej na ten kierunek ale wiadomo papier ten nie będzie miał takiej mocy jak ten po studiach .. Wiadomo też że od razu nie będzie się kierownikiem zarządzania .. Tak sobie to wyobraziłem dostać się do pracy gdzieś do jakiejś firmy zacząć od magazynu i piąć się w górę.. ale jak to będzie za te pare lat to nie wie nikt.. a Ty kolego z pomorza też w tym kierunku coś ?

o proszę ^^ ale praca na statku nie jest chyba taka zła co ? hm a studia jeśli można wiedzieć skończyłeś logistyczne jakieś ?

Gość ggodsso
nie idz do gwsh, papierkiem z tej strony bedziesz mogla co najwyzej podetrzec sobie tylek, ta "uczelnia" stoi na naprawe niskim poziomie :O

Gość ggodsso
taki jeden z pomorza --> orientujesz sie jaki poziom jest na zarzadzaniu na akademii morskiej?

powiem, że całkiem całkiem. Znajomy jest i sobie chwali. Ale co z pracą, to tego nie wiem. Tylko na temat wykładowców nie mogę się wypowiadać, bo nie miałem z nimi.

GWSH nie , UG nie.. eh ;/ Dzięki za link zerknę na niego później bo teraz niestety muszę uciekać wieczorem jakby temat był otwarty jeszcze to się tutaj odezwę. ale widzę że tam jest logistyka i Tr morski .. ^^ hm ..

16:36 ja nie chce zniechęcać, tylko troche tych mgr już jest. A po co masz zasilić grono bezrobotnych. Na morzu troche inaczej to wygląda,,,na studiach miałem 6 mc praktyke na statku, a po studiach dyplom oficerach wachtowego. Teraz ruszam za miesiąc w 2 rejs. Tam nie liczą się układy, tylko to co masz w książeczce żeglarskiej. No i zarobki ;) Ale do tej pracy nie wszyscy się nadają, część znajomych zrezygnowała bo nie wyrabiali psychicznie.

Gość gość
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na 30h kursu na logistyka ! Kurs kończy się certyfikatem oraz zaświadczeniem Ministerstwa Edukacji Narodowej. Miejsce zapisu: Katowice Plac Szewczyka 1, tel. 728-930-451

Gość Grzesiek322
Ja studiowałem transport drogowy i jestem bardzo zadowolony z tego kierunku. W połowie nauki załapałem się na fajny staż, a później zaproponowano mi umowę o pracę. Teraz zajmuje się projektowaniem systemów transportowych. Polecam wybrać ten kierunek na uczelni UTH http://www.uth.edu.pl/oferta-studiow/inzynierskie/transport/transport-drogowy mają świetnych wykładowców i wiele zajęć praktycznych.

Gość Danieloo
Idz na technika logistyki do Pozniania do Progresu, ja po 1,5 roku nauki zdobylem bardzo fajna prace, na zarobki i warunki nie moge narzekac.

Gość gość
W logistyce jest sporo ofert pracy, także myślę ze warto. Ale studia to nie wszystko – doświadczenie i szkolenia też się liczą. Ja pracuję w logistyce ale firma wciąż wysyła nas na jakieś dodatkowe szkolenia. Ciekawa ofertę warsztatów z tego zakresu ma ośrodek szkoleniowy Effect http://www.effect.edu.pl/ ze śląska