Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina gg

nie moge zaakceptować tego bachora!!

Polecane posty

Gość paulina gg

mowa o dziecku mojej matki. Rozwiodła sie z ojcem i w akcie desperacji zaczeła chodzic do klubów i pabów. Tam puściła sie z pierwszym lepszym i zaszła w ciąże. nawet nie wie jak on sie nazywał. Szukała go potem ale bez skutku. Mały sie urodził i po prostu jest nie do wytrzymania. eh wiem że mnie zjadziecie bo co dziecko winne głupacie matki ale on chyba ma charakter po tausi. Terrorysta, drze sie o byle co, trzeba mu ustępywać, jest chamski i wulgarny, raz na mnie nawet napluł. Mama juz sama nie wie co z nim robić... a rodzina? rozpieszczają go jak tylko mogą bo to takie biedne dziecko, nie ma tatusia.... to jest nie do wytrzymania

Gość paulina gg
nikt mi nic nie powie? nie wiem czy to ze mną jest cos nie tak czy co? ogólnie lubie dzieci a do niego mam taki stosunek jaki mam... źle mi z tym bo w końcu to mój brat... :(

Gość paulina gg
nie należe do osób które podniosła renke na dziecko.... mały juz jako niemowle był straszny.. bez przerwy ryk i płacz, nawet bez powodu...

Gość paulina gg
teraz juz fajki pali i chodzi z kumplami na browca

Gość paulina gg
mam nadzieje że potraficie podszywców wyczuć na odległość. mój brat ma 4 lata

Gość paulina gg
od pól roku już jara szlugi :(

Gość paulina gg
poradżcie coś? nikt sie nie wypowie?

jak będziesz pozwalała, żeby już teraz tobą rządził, to później nie będziesz mogła gęby otworzyć bez pozwolenia, Bo jak się mały Jasiu nie nauczy pewnych zasad, to duży już na pewno nie będzie umiał. Przytemperuj gówniarza, jak potrzeba to daj w zęby. I rusz tą swoją mamuśkę od siedmiu boleści:O, niech zajmie się swoim ,,owocem miłości"

a dziekuje Crawier, ostatnio nad wyraz dobrze:) przeprowadziłam się...:) jak abchora teraz nie utemperujesz to będzie tylko gorzej.nienawidze rozwrzeszczanych i rozpieszczonych bachorów ktore myślą ze wszystko mogą

Gość paulina gg
no właśnie chodzi o to zeja mu nie pozwalam na takie zachowania. Ale po nim to spływa jak po kaczce. Rozpieszczają go dziatkowie. jak mu czegos zabronie albo zakaże to mówi ze mu krzywde robie i że go nie nawidze bo jego mama kocha bardziej, albo że mam go zostawic w spokoju bo on jest mały i nie ma taty.

Gość paulina gg
Artefakt diabla juz mówilam że nie używam przemocy. Jestem pacyfistką. ma matke

Gość paulina gg
czy nikt nie potrafi sensownie i mądrze doradzić??

Gość dzieciak jest rozpieszczony
i tyle

Gość znowu bezsensowny dzień
bo tu nie ma jak sensownie doradzić znam ten problem, ani krzyki, ani groźby, ani nagrody nic nie pomagają dzieciak ma pewnie ADHD do psychologa z nim, albo do przedszkola go dać może tam nauczy się jak się poprawnie zachowywać

Gość dzieciak jest rozpieszczony
jeżeli drze sie albo pluje , to trzeba go jakos ukarac, zeby wiedział , ze źle postąpił np zamknąc go w pokoju, czy nie pozolic oglądac telewizji

Gość paulina gg
ale oczywiście że za takie zachowanie dostaje kary, nie uchodzi mu to na sucho. tylko że on poboczy sie chwile a potem robi to znowu. nie ma szacunku do niczego i nikogo