Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

molax

czy jest szansa ze wrócimy do siebie????

Polecane posty

Gość lamammamia!!!!!
Ja bylam z facetem, kiedy dzwonil do mnie ex. Dzwonil 1,5 roku i pisal. Ja z nim rozmawialam, bo byl swietnym rozmowca i nic ponadto.

rozumiem nie naciskać ale to chyba nie zrywać kontaktu i odzywać sie od czasu do czasu??? ja jej mowilem wczoraj ze nie bede jej naciskał i ona sama musi podjać dezycję własnie tak jak napisalas bo wiem ze moje blagania albo nie wiem jakies natarczywe zachowanie by nic nie zmienilo a raczej pogorszyło sprawę...

Gość julunia86434136
No fakt ale czasami można się odezwać choćby tak żeby pogadać nie koniecznie o Was..

do julunia - no tez mi sie wydaje ze lepiej zeby wiedziala ze caly czas mi na niej zalezy niz jakbym spoczal na laurach i zostawil wszystko losowi...

Gość lamammamia!!!!!
Jesli dales jej wczoraj do zrozumienia, ze jestes gotowy czekac i ewentulanie narazac sie na ryzyko, ze nie doczekasz sie... to ona na pewno to zapamietala. i w chwili odpowiedniej, zwroci sie do Ciebie.

Gość zalezy od twojego zachowania,
najbardziej zastanow sie nad powodami rozstan i czy to sie zmieni, czy oboje jestescie przekonani

dałem jej to do zrozumienia ale tez wiem ze jak ona bedzie juz na maksa powaznie z tamtym facetem to sie usunę bo raczej juz wtedy to nic nie pomoze...

Gość lamammamia!!!!!
Musisz postawic na umiar i takt. Inaczej uzna, ze jestes zalosnym desperatem.

Gość lamammamia!!!!!
No i bardzo dobrze i madrze mowisz- ze usuniesz sie jakby co. To dojrzale i jedyne sluszne. :)

Gość julunia86434136
Na umiar na pewno..ale jeśli będziesz milczał to pomyśli, że już ją masz gdzieś...

powody byly takie: za 1 razem zostawila mnie dla bylego bo jej sie wydawalo ze go kocha jescze a po 2 miechach stwierdzila ze jednak mnie i sie zeszlismy ale po 5 miesiacach, a za drugim razem to mowilem moi koledzy i ja zawinilem ale to nie byly powody takie jak w wiekszosci zwiazkow: zdrada, roznica charakterow, brak porozumienai itp. te wszystkie czynniki ktore spowodowaly ze was sie pytam o rady byly zewnetrzne i wczoraj o tym rozmawialismy i ona przyznala mi racje...

taki mam zamiar wczoraj tez jak rozmawialismy to bylo inaczej niz kiedys bo kiedys duzo bardziej to przezywalem a wczoraj rozmawialem z nia spokojnie, mysle ze bede mial z nia ciagle kontakt i co jakis czas deikatnie próbował wyczuc sytuację czy sie zblizamy do siebie... co o tym myslicie????

Gość lamammamia!!!!!
Wiesz.... po tym co napisales, to ona jakas taka niestabilna emocjonalnie byla.... niepowazna... egzaltowana... nie godna zaufania absolutnie.... nie traktujaca ludiz powaznie.... Ja bym sie trwale zrazila , tak mam :) Mysle, ze oboje byliscie niedojrzali na co wskazuje ostatni Twoj post. Wiec najlepiej zrob tak, jak ustalilismy. Kontakt umiarkowany, nie badz nachalny, lubiezny:D pelna kultura i takt. Niech wie, ze jestes. Ale sama decyzje pozostaw jej. Nie wymuszaj, nie rob aluzji, nie kus. Nie prowokuj do niczego dwuznacznego.

tak masz racje obydwoje bylismy niedojrzali i ona wczesniej sie bawila uczuciami - bardzo mądra dziewczyna jestes heh;) wiesz ja tez bym sie zraził ale za bardzo ja kocham myslalem ze wytrzymam bo ona mi napisala po 1 razie smsa na swieta a ja nie odpisalem a potem i tak nie wytrzymalem i sie odezwałem i stad sie utwierdzilem sie w tym ze to jest prawdziwe uczucie.... tak chyba zrobie jak mi radzicie caly czas bede sie z nia kontaktował i spokojnie czekał na rozwój wydarzeń... ktos kiedys powiedzial : CO MA CZYJE BYC TO BEDZIE I PEWNIE JAK MAMY PISANE ZE MAMY BYC RAZEM TO BEDZIEMY....

Gość lamammamia!!!!!
No to skoro juz wszystko wiesz, to powodzenia :)

dziękuję wam bardzo mi pomogliście i uspokoiliście wewnętrznie mam nadzieję ze mi sie ułozy i kiedys tu napisze ze nia jestem i jestem szczesliwy;)

Gość sylwia bez niego
on mnie zdradził z moja koleżanka a mnie zostałił mozna sie spytać czy wrócimy do siebie pragne mieć przy sobie nadal paryka po go kocham serce mi tak muwi

Gość sylwia bez niego
chłopak mnie rzucił z moją koleżanką a mnie zostawił i jest pytanie czy wrucimy to siebie moje serce muwi ze może mu wybacze dlatego że go kocham i chce jeszcze być z nim dla ciebie patryk i love you odczytaj