Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaty i wykrztałcony

Tak się wygrywa życie!!

Polecane posty

Wróciłem z roboty o 15:00, zjadłem obiad, prysznic, garnitur markowy Vistula, czarna koszula, zielony krawat, skórzane buty Ryłko, dezodorant STR8 super-męski, zegarek Quartz, odświeżacz do ust i w drogę :classic_cool: Autobus podjechał od razu. Wysiadam przed znanym i modnym klubem. Wielka kolejka. Idę przed siebie, ochrona zaczyna się czepiać ale gaszę ich tekstem: "luzujcie szorty chłopcy, generał do szefa idzie pogadać". Skonsternowani nie zatrzymują mnie. Podchodzę do baru i zamawiam piwo Żywiec bezalkoholowe - w końcu alkohol szkodzi zdrowiu. Na parkiecie i przy barze mnóstwo seksownych loszek wygina swoje ciała w obuwiu sandalskim. Zaczynam tańczyć hałsa ale widzę, że przy barze jakichś 5 koksów o coś się sprzecza. Zszedłem z parkietu, podbijam do nich i mówię: "zamknijcie te swoje durne ryje pieeerdolone spaślaki z matek rumuńskich kuurew, bo wam tak zajeebię że chuuja na suficie zobaczycie". Zamilkli od razu i wycofali się przepraszając mnie i otaczające mnie osoby 🖐️ Od razu kilkanaście lasek o wyglądzie modelek podeszło do mnie i zachęcały mnie werbalnie oraz niewerbalnie do macania ich żeńskich ciał, w tym miejsc intymnych. Wypiłem do końca Żywca, laskom też kazałem spieeerdalać i wróciłem do domu. Nowe levele do Wolfensteina w końcu same się nie przejdą. A wy co pariasy? Cały wieczór przed kompem, walenie pod jotpegi i płacz nad przegranym życiem na kafe? :D jak ja wami gardzę :O🖐️

Gość o kurde takiego faceta to ja
WYKRZTAŁCONY :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool: :D:D:D:D:D

Gość retrospekcja intymna
Jakie masz "wykrztałcenie" ? :)

Gość .,.,.,
Pomarzyć dobra rzecz.... A swoją drogą gdzie się tak wykRZtałciłeś? Bo kSZtałcą w szkołach, na studiach, a ty gdzie?

ehhh...:D i już banda zawistnych przegrańców z kafe zaczyna kąsać :) zazdrościcie mi wykrztałcenia, obycia wśród elit i klasy ;) ale cóż.... taki to już naród.... zawistny i uszczypliwy :O

Gość pojpjpbjpgbjpgbjpo
i elita autobusem jezdzi:D

Gość mnmnmnmnm
czy dostałeś promocje do kRZtałcenia w gimnazjum?

Przecież napisałem wyraźnie, że w klubie piłem piwo. Moi rodzice wychowali mnie na porządnego człowiek, nawet po łyczku wina nie wsiadłby za kierownicę mojego Astona Martina DB9. A Wy, biedaczki w sprowadzanych z Niemiec Golfach i Passatach zalewacie się na umór, wsiadacie do aut a potem płacz nad rozbitym samochodem albo rozpacz nad rozbitą maską :D🖐️

Gość dziś jest bury
kto ci obiad ugotował?

mama mi ugotowała :)

Gość tereniunia
tekst wypas:D

Gość podniosę to starocie
piwo bezalkoholowe to można śmiało prowadzić

Gość dziś jest bury
jeszcze jedno: czemu nie pojechałeś astonem do klubu skoro piłeś piwo bezalkoholowe? :)

Gość Salmaa
aha, czyli już znamy Twoje fantazje i marzenia...:o

Gość choleraaa taaaak
wróciłeś z klubu ,a później się obudziłeś ;d panie wykrztałcony ,tanczący do muzyki hałs hahha,idioto

najgorsze było to gdy sie obudziłem i uswiadomiłem sobie ze to był tylko piekny sen:o

Gość jaaaaaaaaaaaaaa789
ten wykrztałcony nie jest taki gupi

Gość Lilly Evangeline+
gratuluję! świetny tekst:) nareszcie coś innego, miłego do przeczytania - dzięki :) ;)