Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Sadzanie na nocnik-kto zaczyna ze mna,hehe

Polecane posty

Jestem mama 2,5 letniego chlopca i chce nauczyc go juz siusiania do nocnika.Dzisiaj dzien pierwszy 5:1 Ciezka robota,bo malec jeszcze nie mowi i trzeba biegac z nocnikiem. A Wam jak idzie nauka?

Gość wies spiewa i tanczy te
to szybko zaczynasz....ja mam zamiar sadzac dziecko na nocnik jak tylko zacznie siadac.....

Kiedys zrobilam juz probe i dziecko nie chcialo usiazc za zadne skarby na nocnik.Zmienilam nocnik na inny i jestlepiej,ale troche odczekalam....

Gość takajedna-cowie
wow, mój chrześniak ma 7 miesięcy i sadzają go na nocnik co godzinkę. Córka znjomej jak miała niecałe dwa latka to już sama chodziła siusiu ine sprawy :)

Gość Pejsvidkova
Wedel, ale Ci mamuski odpowiedzialy, jedna madrzejsza od drugiej ale zadnej rady nie widze hahahahaha :D Jak wam poszlo? po takim czasie zgaduje ze juz pampersy poszly w odstawke, jakies rady i uwagi dla dopiero co zaczynajacych??? Podziel sie prosze :] pozdrawiam

Gość duzia buzia
ja tez zaczynam moj ma 2li3mce

Gość mój ma nie całe 2 lata
tzn 21 miesięcy... i na nocnik nie chce patrzeć nawet.... myślę, że jak się ciepło zrobi to po prostu założę mu majty i będę liczyć, że poczuje dyskomfort jak się zleje... ale uczyć będę chyba od razu do dorosłego wc z nakładką.... bo nocnik mój syn do daje sobie założyć co najwyżej na głowę

Moja córcia ma 1,5 roku i też zaczynam sadzać ale niestety ona woła aa jak zrobi :) chodzi w majteczkach i zawsze się chowa jak coś chce a później przychodzi i mówi że zrobiła bee. Niestety ciężka praca :)

Gość Pejsvidkova
Wedel, ale Ci mamuski odpowiedzialy, jedna madrzejsza od drugiej ale zadnej rady nie widze hahahahaha :D Jak wam poszlo? po takim czasie zgaduje ze juz pampersy poszly w odstawke, jakies rady i uwagi dla dopiero co zaczynajacych??? Podziel sie prosze :] pozdrawiam

Gość ja sadzalam od 8 mca
Rano po wsatniu i butli. Ladnie robila siuku i kupe. POtem, w wieku 3 mcy cos jej sie poprzestawialo i nie chciala isc na nocnik. Teraz ma 18 miesiecy i tlmumacze jej do czego sluzy nocnik, nianka robi tak samo. Zostawiam ja tez jak najczesciej bez pieluchy. Na razie , od 3 dni, wola siku od czasu do czasu. Zdarza jej sie tez zapomniec. Wydaje mi sie, ze jestemy na dobrej drodze!