Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro mam urodziny

mąż mnie poniża!

Polecane posty

Gość jutro mam urodziny

Jestem mężatką od roku,mój mąż ma firmę,którą pomagam mu prowadzić.Nie jestem zarejestrowana,ani nie otrzymuję od niego pensji.Na bieżące potrzeby brałam pieniądze z kasy firmowej,po wcześniejszym uzgodnieniu z mężem.Jakie było moje zdziwienie,gdy miesiąc temu chcąc wziąć pewna kwotę na zakupy sekretarka męża oznajmiła mi,że mąż kazał konsultować z nim każde podejmowanie przeze mnie pieniądze.Czuła się przy tym niezręcznie i przeprosiła mnie.Sytuacja powtórzyła się kilu krotnie,a dzisiaj już przegiął.W mojej obecności zabronił jej dać mi pieniądze na nasze wspólne zakupy...Jak Waszym zdaniem powinnam się do tego ustosunkować,bo mam odczucie,że nie tak powinno wyglądać małżeństwo.

Gość to nie rób zakupów

Gość jutro mam urodziny
niestety to nie prowo

Gość no___________raczej
"...bo mam odczucie,że nie tak powinno wyglądać małżeństwo. .." nie tak powinno :( porozmawiaj z nim - jeśli ma inne wyobrażenie małżeństwa to zażądaj od niego rejestracji i wynagrodzenia skoro i tak mu pomagasz

Gość maśema
ale szastasz forsą ?na jakieś perfumy, buty, cichy,kosmetyki ? bo wiesz....nie można przesadzać

Gość jutro mam urodziny
Chodzi o pieniądze na jedzenie i środki czystości

Gość no___________raczej
a jeśli chce żyć w małżeństwie na dwa portfele no to .......

to nie pracuj u niego!!! siedz na doopie skoro nie daje Ci kasy, albo poszukaj pracy u kogos innego. Szczerze mowiac Twoj maz to kretyn.

Gość jutro mam urodziny
up

Po prostu- nie kupuj jedzenia i środków czystości. Idź do pracy- legalnej, gdzie będziesz miała potwierdzone dochody. Ja bym na takie traktowanie nie pozwoliła. Chyba nie od początku tak było, prawda? Może mąż usłyszał jakieś głupie plotki od pracowników? Może mu zginęła kasa z firmy i zwalił to na Ciebie? Tak czy inaczej nie zostawiaj tego tylko z nim wyjaśnij sytuację. Ale do pracy na własny rachunek też idź. Na starość zostaniesz bez emerytury a mąż nie da Ci na chleb?